Tarçın
Üye
Merhaba arkadaşlar, genetik saç dökülmesi yaşayan biri olarak, özellikle erkek tipi saç dökülmesine karşı kullanılan tedavi yöntemlerini araştırıyorum. Son zamanlarda Aldactone (spironolakton) ile ilgili bazı olumlu yorumlar gördüm, ancak bu konuda daha fazla deneyime ihtiyaç duyuyorum. Aklımda birkaç soru var ve bu ilacı kullanan arkadaşların tecrübelerini merak ediyorum:
Aldactone oral kullananlar saç dökülmesinde gerçekten bir fark gördü mü?
Saç dökülmesini önlemek için losyon olarak kullanan veya kendisi evde hazırlayanlar var mı? Eğer varsa, nasıl hazırladınız ve etkisi nasıl oldu?
Genetik dökülme için bu ilacı kullanmaya değer mi? Yan etkileri göz önüne alındığında önerir misiniz?
Ne kadar süre boyunca kullanıldıktan sonra etkilerini fark ettiniz?
Kullanım süreci, dozaj ve sonuçlar hakkında bilgi paylaşırsanız çok memnun olurum. Tedaviye başlamadan önce kullanıcı yorumlarınız benim için çok değerli olacak.
Aldactone oral kullananlar saç dökülmesinde gerçekten bir fark gördü mü?
Saç dökülmesini önlemek için losyon olarak kullanan veya kendisi evde hazırlayanlar var mı? Eğer varsa, nasıl hazırladınız ve etkisi nasıl oldu?
Genetik dökülme için bu ilacı kullanmaya değer mi? Yan etkileri göz önüne alındığında önerir misiniz?
Ne kadar süre boyunca kullanıldıktan sonra etkilerini fark ettiniz?
Kullanım süreci, dozaj ve sonuçlar hakkında bilgi paylaşırsanız çok memnun olurum. Tedaviye başlamadan önce kullanıcı yorumlarınız benim için çok değerli olacak.