Aknetrent Kullananlar Yorumları

• Konuyu başlatan Ritexy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 298
  • Cevap 2

Aknetrent Kullananlar Yorumları

1
Merhaba arkadaşlar yüzümde çok olmasada haftada bir iki defa nohut büyüklüğünde yarı gömülü içi iltihap dolu çivilce çıkyor, bazen sıkıyorum bazen yarı gömülü olduğu için içi kalıyor. Kurutması için azelderm, nadixa yada tretin krem kullanıyorum. Sivilceleri kurutuyor ancak içlerindeki iltihap kaldığı için şişlik gözüküyor. Cilt altında bu durum psikolojimi olumsuz etkiliyor. Beslenme şeklini düzelttim. Yağlı gıdalar tüketmiyorum. Ergenlik sivilcelerim ara sıra devam ediyor. Aranızda aknetrent 20 mg kullanan var mı? Etken maddesi izo tretioin retinol asitten daha etkili. Daha önceden ben kullandım sırtımdaki bütün akneleri geçirdi fakat izleri kaldı. 2 kutu bitirdim. Kullanmaya devam edersem izler de yüzümdeki iri sivilceleri geçer mi? Bir de sadece dermatologlar mı yazabiliyor bu ilacı?
2 6
1
Bende aknetrent kullanıyorum karacigere fazlasiyla zarari varmis bilgi sahibi olan varsa paylasabilir mi? 15 gundur kullaniyorum ve yuzumdeki sivilceler nerdeyse 10 katina cikti tabiki dudaklardada catlama var birakmayi dusunuyom onerisi olan varsa bilgi verebilir mi?
R

Ritexy

Üye
Merhaba arkadaşlar yüzümde çok olmasada haftada bir iki defa nohut büyüklüğünde yarı gömülü içi iltihap dolu çivilce çıkyor, bazen sıkıyorum bazen yarı gömülü olduğu için içi kalıyor. Kurutması için azelderm, nadixa yada tretin krem kullanıyorum. Sivilceleri kurutuyor ancak içlerindeki iltihap kaldığı için şişlik gözüküyor. Cilt altında bu durum psikolojimi olumsuz etkiliyor. Beslenme şeklini düzelttim. Yağlı gıdalar tüketmiyorum. Ergenlik sivilcelerim ara sıra devam ediyor. Aranızda aknetrent 20 mg kullanan var mı? Etken maddesi izo tretioin retinol asitten daha etkili. Daha önceden ben kullandım sırtımdaki bütün akneleri geçirdi fakat izleri kaldı. 2 kutu bitirdim. Kullanmaya devam edersem izler de yüzümdeki iri sivilceleri geçer mi? Bir de sadece dermatologlar mı yazabiliyor bu ilacı?

S

ssoulfly

Üye
Bu ilacın kullanım süresi 4-5-6 aydır. Fakat doktorlar sivilcelerin az yada çok çıkmasına göre ilacın kesilme yada uzatılma süresini belirleyebilir. Ben bu ilacı 9 ay kullandım sırtımda çok sıvılce cıkardı hatta yüzüme sıvılceden bıle bakılmazdı. üstelik ben o sivilceleri deşer deşer hep yara ederdim yüzüm hep kırmızı kırmızıydı. İzleri kalırdı falan. İlacı çook düzenli olarak 9 ay kullandım ne yüzümde nede sırtımda hiç sivilce izi kalmadı ayrıca kalıcı bir sonuç elde ettim, yanlz bu ilaçı cildiyeci doktorlar verir ki kan testi yapmadan vermezler. Çünkü kanda hastalık yapma riski vardır.

U

Umut

Üye
Bende aknetrent kullanıyorum karacigere fazlasiyla zarari varmis bilgi sahibi olan varsa paylasabilir mi? 15 gundur kullaniyorum ve yuzumdeki sivilceler nerdeyse 10 katina cikti tabiki dudaklardada catlama var birakmayi dusunuyom onerisi olan varsa bilgi verebilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
3
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt