Saç Ekimi Akl Klinik Saç Ekimi 3200 Greft 11. Ay

• Konuyu başlatan kemal mutlu
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 1K
  • Cevap 12

Akl Klinik Saç Ekimi 3200 Greft 11. Ay

1
Merhaba arkadaşlar, 11 ay önce İstanbul'da Akl Klinik'te saç ekimi yaptırdım. Şu anda iyileşme sürecinin sonlarına yaklaşıyorum ve sonuçları değerlendirmek istiyorum. Aşağıda güncel fotoğraflarımı paylaşıyorum. Sonuçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ekim öncesi ve sonrası arasındaki farkı değerlendirebilir misiniz? Ayrıca, bu aşamada dikkat etmem gereken herhangi bir şey var mı? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Saç ekimi öncesi [ATTACH type="full" alt="photo_2022-12-19_13-32-01 (2).jpg"]1959[/ATTACH] Saç ekimi sonrası [ATTACH type="full" alt="photo_2022-12-19_13-32-01.jpg"]1960[/ATTACH]
12 6
1
İlginç şekilde fotoshop gibi duruyor, yani resmi büyültünce ekilen saçlar siyah, yanlar açık renk?
K

kemal mutlu

Üye
Merhaba arkadaşlar, 11 ay önce İstanbul'da Akl Klinik'te saç ekimi yaptırdım. Şu anda iyileşme sürecinin sonlarına yaklaşıyorum ve sonuçları değerlendirmek istiyorum. Aşağıda güncel fotoğraflarımı paylaşıyorum. Sonuçlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Ekim öncesi ve sonrası arasındaki farkı değerlendirebilir misiniz? Ayrıca, bu aşamada dikkat etmem gereken herhangi bir şey var mı? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Saç ekimi öncesi

photo_2022-12-19_13-32-01 (2).jpg

Saç ekimi sonrası

photo_2022-12-19_13-32-01.jpg

A

Alahan

Üye
Hocam ekim sonucu gayet güzel duruyor ön bölgeyemi ekim yaptırdın kaç greft ekim yapıldı ilaç, vitamin kullanıyor musun

K

kemal mutlu

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3200 önden tepeye kadar ekim oldu hasan hocanın verdıklerının dısında bır şey kullanmadım

çok sagolun

A

andio

Üye
çok fazla iyi görünüyo ama son fotoğraf da kararma var yani tam anlayamadım seyrek saç ekimi gibi dimi

K

kemal mutlu

Üye
çok sagolun :) genetık bır etken olabılır ben memnun kaldım eskıye göre :) yeterli

K

kemal mutlu

Üye
Bazen böyle ekimler gerçekmi diye merak ediyorum , instagramda Dr. Ali Sahan var onunda çok güzel sonuçları var Dr. Koray Erdoğan falan baya iyi sonuçlar
gerçek suan kafamda :d Hasan hocam sagolsun

H

hakan güneş

Üye
gayet güzel olmuş ekibin ellerine sağlık

J

Jeolog

Üye
Hocam saç ekiminiz hayırlı olsun daha fazla detay verebilirmisiniz, akl klinikde saç ekimi işlemlerine doktor mu giriyor yoksa normal saç keiimi yapan sağlık personeli mi? Saç ekimine giren saç ekimi personel ise kaç yıllık bunlar daha önceki saç ekimi sonuçları saç ekimi yapmak isteyen kişiye gösteriliyor mu?

F

flr

Üye
İlginç şekilde fotoshop gibi duruyor,
yani resmi büyültünce ekilen saçlar siyah, yanlar açık renk?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
44
Çevrim içi ziyaretçiler
69
Toplam ziyaretçi
113
Robots
11

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt