AKL Klinik Saç Ekimi 31.12.2021 6000 greft

AKL Klinik Saç Ekimi 31.12.2021 6000 greft

1
Dostlar selam, bundan 10 ay önce AKL'de [I]kök hücreli saç ekimi yaptırdım[/I]. Yıllardır Hasan beyi takip ediyodum bi cesaret yaptırdım. o kadar memnun kaldımki bunu sizlerle paylaşmak istedim. varsa sorunuz sürecimi sizinle paylaşabilirim ve yardımcı olabilirim, oncesi sonrası fotoğraflarımı ekliyorum konuya. kısaca bahsetmem gerekirse personel çok ilgili sıcak bi ortamdı operasyon esnasındaki arkadaşlar çok eğlenceli ve ilgililerdi. ekim sonrası 10 gün boyunca yıkamalara gittim sağolsunlar çok ilgilendiler her sorumu özenle cevapladılar. rahatlıkla gidip görüşebilirsiniz analiz ücretsizdi, burdan bi kez daha tüm ekibe ve Hasan beye çok teşekkür ediyorum. [ATTACH type="full" width="408px" alt="asdfghjklşlkjhgfd.jpg"]1809[/ATTACH][ATTACH type="full" width="412px" alt="asdfghjklş.jpg"]1808[/ATTACH]
10 6
1
genetik değiştirilemeyen bi etken herkes de olumlu olucak dıye bır kaıde yok bence [QUOTE="Keleşo, post: 6318, member: 417"] Kök hücre diye bir şey yok yalan , sülüsyona antiandrojen sıkıyorlar saçlar çoşuyor , belli bir süre sonra etkisini yitiriyor , para tuzağı [/QUOTE]
A

Ahmetyzc

Üye
Dostlar selam, bundan 10 ay önce AKL'de kök hücreli saç ekimi yaptırdım. Yıllardır Hasan beyi takip ediyodum bi cesaret yaptırdım. o kadar memnun kaldımki bunu sizlerle paylaşmak istedim. varsa sorunuz sürecimi sizinle paylaşabilirim ve yardımcı olabilirim, oncesi sonrası fotoğraflarımı ekliyorum konuya. kısaca bahsetmem gerekirse personel çok ilgili sıcak bi ortamdı operasyon esnasındaki arkadaşlar çok eğlenceli ve ilgililerdi. ekim sonrası 10 gün boyunca yıkamalara gittim sağolsunlar çok ilgilendiler her sorumu özenle cevapladılar. rahatlıkla gidip görüşebilirsiniz analiz ücretsizdi, burdan bi kez daha tüm ekibe ve Hasan beye çok teşekkür ediyorum.

asdfghjklşlkjhgfd.jpg
asdfghjklş.jpg

crown

crown

Üye
Merhaba daha detaylı resimler olursa çok güzel olur açıkcası

O

Owner

Üye
saç ekimi öncesi ve sonrası ilgileri nasıldı mesela, bazı firmalar saç ekimi sonrası ilgilyi bırakıyorlar benim en çok korkum bu diyebilriim.

A

Ahmetyzc

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
saç ekimi öncesi ve sonrası ilgileri nasıldı mesela, bazı firmalar saç ekimi sonrası ilgilyi bırakıyorlar benim en çok korkum bu diyebilriim.
ya ben de hep öyle duymuştum başka ektirenlerden korkmuştum açıkçası. hiç öyle olmadı ben baya pimpirikliyimdir her ay kontrole gittim hiç ilgiyi eksik etmediler. en önemli ilk 10 gün süreçte yıkamayı yapan hanımefendi gece gündüz bıkmadan sorularımı yanıtladı yardımcı oldu. bakım setlerimi düzenli kullandım çok dikkat ettim ama sonucu da çok güzel oldu.

A

Ahmetyzc

Üye
A

Ahmetyzc

Üye
Harika gözüküyor bu saç ekimi :) benim anlamadığım bu kadar seyrek bir saça nasıl böyle ekim oldu ya fue saç ekimi mi yapıldı size ?
Fue yapıldı aynı zamanda kök hücreli yapıldı onun çok faydası var kök hücre sayesinde kendi var olan saçımın dökülmesi azaldı hatta durdu diyebilirim.

Keleşo

Keleşo

Üye
Kök hücre diye bir şey yok yalan , sülüsyona antiandrojen sıkıyorlar saçlar çoşuyor , belli bir süre sonra etkisini yitiriyor , para tuzağı

rooney43

rooney43

Üye
Kök hücre diye bir şey yok yalan , sülüsyona antiandrojen sıkıyorlar saçlar çoşuyor , belli bir süre sonra etkisini yitiriyor , para tuzağı
Nasıl para tuzağı kardeşim lütfen açıkla detaylı

K

kemal mutlu

Üye
genetik değiştirilemeyen bi etken herkes de olumlu olucak dıye bır kaıde yok bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
45
Çevrim içi ziyaretçiler
68
Toplam ziyaretçi
113

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt