Akl klinik Hasan Hoca saç ekimi 4500 greft tam 1 yıl oldu

• Konuyu başlatan kemal mutlu
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 644
  • Cevap 2

Akl klinik Hasan Hoca saç ekimi 4500 greft tam 1 yıl oldu

1
artık saclarımdakı dökulmelerı kabullenmıstım ve daha fazla bu gerçekten kacamıyordyum ama çevremde cok bılgı kırlılıgı vardı cok acılı oluyor yok tutmuyor dökülüyor bosuna para verme gıbı ama hasan abıyle tanıstım sonunda kurtarıcım oldu ilk tanıstıgımda samımıyetınden doğru yerdeyım dedım yanı bılgısı ve muhabbetı cok guzel ınsan gerçekten ve en önemlısı amelıyathaneler calısanlar cok sterıl temız ve bılgılıler bellı emeklerıne saglık
2 6
1
hocam burdan fıyat vermem yanıltıcı olabılır fıyatlar kısılerın ekımıne göre degısır ya şimdi bişey dersem bı beklentı yaratabılırım :/ anlayısınızına sıgınıyorum :)
K

kemal mutlu

Üye
artık saclarımdakı dökulmelerı kabullenmıstım ve daha fazla bu gerçekten kacamıyordyum ama çevremde cok bılgı kırlılıgı vardı cok acılı oluyor yok tutmuyor dökülüyor bosuna para verme gıbı ama hasan abıyle tanıstım sonunda kurtarıcım oldu ilk tanıstıgımda samımıyetınden doğru yerdeyım dedım yanı bılgısı ve muhabbetı cok guzel ınsan gerçekten ve en önemlısı amelıyathaneler calısanlar cok sterıl temız ve bılgılıler bellı emeklerıne saglık

Ekli dosyalar

• 12511_238468_dsc01211.jpg
    12511_238468_dsc01211.jpg
    1.1 MB · Gösterim: 135
  • 12511_389650_dsc09159.jpg
    3.1 MB · Gösterim: 78
M

meraklı

Üye
Merhaba kaç paraya ekildi ayrıca resimi göremedim 2. resmi

K

kemal mutlu

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam burdan fıyat vermem yanıltıcı olabılır fıyatlar kısılerın ekımıne göre degısır ya şimdi bişey dersem bı beklentı yaratabılırım :/ anlayısınızına sıgınıyorum :)

Ekli dosyalar

• 12511_389650_dsc09159.jpg
    3.1 MB · Gösterim: 70

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
54
Çevrim içi ziyaretçiler
85
Toplam ziyaretçi
139

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt