Ağrısız Saç Ekimi Mümkün mü?

• Konuyu başlatan Realty
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 235
  • Cevap 2

Ağrısız Saç Ekimi Mümkün mü?

1
iyi günler ağrısız saç ekimi mümkünmü bazı klinikler mümkün diyor ama sizin tecrübeniz onlardan önemli , saç ekimi lokal anestezi yapılırken çok acıttığını söyleyenler var ve ben hiç acı çekmedim diyenler var bu ağrı eşiği yani kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla sedasyonlu saç ekimi tavsiyeniz olur mu?
2 6
1
Ağrısız saç ekimi Evet bu mümkün bunun için saç ekim merkezi ile görüşmek gerekiyor saç ekimi öncesi neler yapılabilir neler yapılması gerekiyor bunları bilmeniz gerekiyor. Lokal anestezi gerçekten çok zor bir durum kimi kişilerde yani saç ekimi yaptıracak yaptıracak olanlarda fazla zarar vermiyor yani canı acıtmıyor bir çok yorum okudum saç ekim masasına kalkmayı bile planladım bir an diyenler oldu
R

Realty

Üye
iyi günler ağrısız saç ekimi mümkünmü bazı klinikler mümkün diyor ama sizin tecrübeniz onlardan önemli , saç ekimi lokal anestezi yapılırken çok acıttığını söyleyenler var ve ben hiç acı çekmedim diyenler var bu ağrı eşiği yani kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla sedasyonlu saç ekimi tavsiyeniz olur mu?

E

Ercan

Üye
Ağrısız saç ekimi sadece sedasyonlu saç ekimi sürecinde mümkün genelde yabancılar bunu tercih ediyor.

M

maximum

Üye
Ağrısız saç ekimi Evet bu mümkün bunun için saç ekim merkezi ile görüşmek gerekiyor saç ekimi öncesi neler yapılabilir neler yapılması gerekiyor bunları bilmeniz gerekiyor. Lokal anestezi gerçekten çok zor bir durum kimi kişilerde yani saç ekimi yaptıracak yaptıracak olanlarda fazla zarar vermiyor yani canı acıtmıyor bir çok yorum okudum saç ekim masasına kalkmayı bile planladım bir an diyenler oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
4
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt