Ağızdaki aft nasıl geçer?

• Konuyu başlatan xavi07
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 285
  • Cevap 1

Ağızdaki aft nasıl geçer?

1
Merhabalar küçüklüğümden beri ağzımda aft yarası çıkıyor, iyileşmesi için kaç tane vitamin takviyesi aldığımı hatırlamıyorum. Ağız sağlığına son derece dikkat ederim, mikrop kırıcı gargara sürekli yaparım, ama ne zaman hastalansam hemen çıkmaya başlıyor. 2 hafta ağrı sızı mahvediyor beni, özellikle yemek ağrıdan yiyemiyorum. Bazen yemeklerden sonra küçük balon gibi çıkıyor belli bir süre sonra orda yara oluşmaya başlıyor. Yıllardır bu hastalıktan çok sıkıntı yaşadım ve halen yaşıyorum. Önerisi olan ben bunu yaptım geçti diyen var mı?
1 6
1
Dostum dişleri her gece fırçala ve arkasından mikrop kırıcı gargara yap bu şekil yaralar daha hızlı geçiyor ve aftların tekrar çıkmasını engelliyor
X

xavi07

Üye
Merhabalar küçüklüğümden beri ağzımda aft yarası çıkıyor, iyileşmesi için kaç tane vitamin takviyesi aldığımı hatırlamıyorum. Ağız sağlığına son derece dikkat ederim, mikrop kırıcı gargara sürekli yaparım, ama ne zaman hastalansam hemen çıkmaya başlıyor. 2 hafta ağrı sızı mahvediyor beni, özellikle yemek ağrıdan yiyemiyorum. Bazen yemeklerden sonra küçük balon gibi çıkıyor belli bir süre sonra orda yara oluşmaya başlıyor. Yıllardır bu hastalıktan çok sıkıntı yaşadım ve halen yaşıyorum. Önerisi olan ben bunu yaptım geçti diyen var mı?

K

kelboy

Üye
Dostum dişleri her gece fırçala ve arkasından mikrop kırıcı gargara yap bu şekil yaralar daha hızlı geçiyor ve aftların tekrar çıkmasını engelliyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
26
Çevrim içi ziyaretçiler
43
Toplam ziyaretçi
69
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt