Yorum Agiva saç serumu kullananlar memnun mu?

• Konuyu başlatan Elvan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 512
  • Cevap 1

Agiva saç serumu kullananlar memnun mu?

1
Merhaba bayan arkadaşlara bir sorum olacaktı, son dönemde Agiva saç serumu hakkında birçok yorum gördüm ve bu ürünün saç sağlığı üzerindeki etkilerini merak ediyorum. Ürünü kullanmış olanların deneyimlerini duymak istiyorum. Kullananlar, aşağıdaki konularda bilgi verebilir mi? Saç dökülmesinde veya saç sağlığında gözlemlenen değişiklikler neler oldu? Serumun uygulama süreci ve sıklığı hakkında nasıl bir deneyim yaşadınız Fiyat ve etkinlik açısından ürün sizi tatmin etti mi? Bu bilgileri paylaşırsanız, Agiva saç serumu hakkında daha iyi bir fikir edinmeme ve diğer kullanıcıların da bu ürünü değerlendirmesine yardımcı olabilirsiniz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
1 6
1
Almanızı tavsiye etmem yağdan daha çok su gibi ama kokusu cok hoş pek bir etkisini de göremedim. Saçlarımın dökülmesi durmadı devam ediyor.
E

Elvan

Üye
Merhaba bayan arkadaşlara bir sorum olacaktı, son dönemde Agiva saç serumu hakkında birçok yorum gördüm ve bu ürünün saç sağlığı üzerindeki etkilerini merak ediyorum. Ürünü kullanmış olanların deneyimlerini duymak istiyorum.

Kullananlar, aşağıdaki konularda bilgi verebilir mi?

Saç dökülmesinde veya saç sağlığında gözlemlenen değişiklikler neler oldu?

Serumun uygulama süreci ve sıklığı hakkında nasıl bir deneyim yaşadınız Fiyat ve etkinlik açısından ürün sizi tatmin etti mi?

Bu bilgileri paylaşırsanız, Agiva saç serumu hakkında daha iyi bir fikir edinmeme ve diğer kullanıcıların da bu ürünü değerlendirmesine yardımcı olabilirsiniz. Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

N

Nur

Üye
Almanızı tavsiye etmem yağdan daha çok su gibi ama kokusu cok hoş pek bir etkisini de göremedim. Saçlarımın dökülmesi durmadı devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 851
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 891
Tarih: Cuma, 31 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt