E
edias
Üye
Agarta pembe kız bebek şampuanı kullananlar anne babaların yorumlarını merak etmiyor değilim. Ayrıca diğer şampuanlara göre nasıl bir etki alıp almadığını merak ediyorum, özellikle Gimdes onaylı bir şampuan olması ve organik olarak annelerin tercihi olabileceğini şimdiden söyleyebilirim. Agarta kız bebek pembe şampuan içeriğinde insan sağlığına zararlı olan içerikler bulunmamaktadır. Agarta pembe kız bebek şampuan içeriğinde sls , sles , peraben bulunmamaktadır. Agarta şampuan ülkemizin fabrikalarında üretilen yerli bir organik doğal bir şampuandır. tercih etmek isterseniz kesinlikle deneyebilirsiniz.
Agarta pembe kız bebek şampuanı oldukça içerik olarak fazla 400 ml uzun bir süre kullanılabilir diye düşünüyorum
Agarta Bebek şampuanı özellikleri
Gimdes onaylı bebek şampuanı bebeğinizin saçını çok güzel şekilde nazikçe temizler. İçerisindeki etkili doğal vitamin bitkilerin özü ile birlikte saç derisini besler. Hassas Bebekler her zaman olabilir gözleri yakmaz. Bebeklerin saçlarını hergün rahatlıkla yıkayabilirsiniz.Agarta bebek şampuanı nasıl kullanılmalı?
Çocukların ve bebeklerin saçlarını ıslattıktan sonra yeteri kadar avucunuza alıp saçlı deriye uygulayın masaj yaparak köpürtün, isterseniz 2. defa tekrar aynı şekilde yıkayabilirsiniz.Agarta pembe bebek şampuan yorumları
agarta pembe bebek şampuanı yorumlarını bir kaç noktadan ve yakın bir arkadaşımızın evladı için kullandığını bildiğimiz için bebeğinin saçlarına güzel iyi geldiğini ifade etti. Özellike doğal bir şampuan için tercih edebilirsiniz.Agarta pembe kız bebek şampuanı oldukça içerik olarak fazla 400 ml uzun bir süre kullanılabilir diye düşünüyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: