Soru AGA-K Tablet Kullananlar Memnun mu?

AGA-K Tablet Kullananlar Memnun mu?

1
Merhabalar bir kadın olarak saç dökülmesi sorunum var aga-k tablet kullananlar var mı sormak istedim genel saç durumum gayet iyi ama tarayınca hep bir dökülme var saçlarım ince telli bir yapısı var dolgun ve güçlü göstermek için vitamin kullanmayı düşünüyorum xpecia ile aga-k tablet arasında kaldım. İçerik olarak karşılaştırdığımda aga-e 60 tablet daha fazla gibi duruyor. Fakat xpecia içinde finasterid olabileceğini bazı yorumlarda okudum buda beni endişelendirdi doğrusu açıkcası içeriğinde finasterid olabilir mi sizce sitesinde içeriğine baktım finasterid yazmıyor benim bildiğim kadınların bu ilacı kullanabildiği fakat hamilelik olursa bebekte ciddi sıkıntılara sebep olabileceğine dair bilgiler var. Xpecia yerine aga k tablet kullanmayı düşünüyorum ama içerik olarak hangisi daha iyi ikisi arasında kararsız kaldım bana yardımcı olacak varsa doğru bilgi verebilecek olursa sevinirim. AGA-K Takviye Edici Gıda 60 Tablet 2022 yılı fiyatı 355 tl dir. [B]Aga-K tablet içinde bulunan vitaminler ve mineraller[/B] Her 2 tablet için değerler; B1 Vitamini (Tiamin) 200,0mg 3333% B5 Vitamini (Pantotenik Asit) 10,0mg 714% B6 Vitamini (Pridoksin) 2.500mcg 5000% Biotin (B7 Vitamini) 15,0mg 150% Çinko 600mcg 300% Folik Asit (B9 Vitamini) 600mcg 300% At Kuyruğu Ekstresi 400mg Bira Mayası Tozu 300mg Buğday Ekstresi 270mg Keratin 60mg Metiyonin 60mg PABA (Para-Amino Benzoik Asit) 50mg Sistein 60mg Yağlı Darı Ekstresi 150mg [ATTACH type="full" alt="AGA-K Tablet Kullananlar Yorumları"]1408[/ATTACH]
6 6
1
[USER=631]@MeLBour[/USER], bayanlarda kilo alma sorunu belki yapabilir. Ben solgar multi vitamin takviyesi kullanmıştım kilo aldırmıştı.
Y

yssm

Üye
Merhabalar bir kadın olarak saç dökülmesi sorunum var aga-k tablet kullananlar var mı sormak istedim genel saç durumum gayet iyi ama tarayınca hep bir dökülme var saçlarım ince telli bir yapısı var dolgun ve güçlü göstermek için vitamin kullanmayı düşünüyorum xpecia ile aga-k tablet arasında kaldım. İçerik olarak karşılaştırdığımda aga-e 60 tablet daha fazla gibi duruyor.

Fakat xpecia içinde finasterid olabileceğini bazı yorumlarda okudum buda beni endişelendirdi doğrusu açıkcası içeriğinde finasterid olabilir mi sizce sitesinde içeriğine baktım finasterid yazmıyor benim bildiğim kadınların bu ilacı kullanabildiği fakat hamilelik olursa bebekte ciddi sıkıntılara sebep olabileceğine dair bilgiler var. Xpecia yerine aga k tablet kullanmayı düşünüyorum ama içerik olarak hangisi daha iyi ikisi arasında kararsız kaldım bana yardımcı olacak varsa doğru bilgi verebilecek olursa sevinirim.

AGA-K Takviye Edici Gıda 60 Tablet 2022 yılı fiyatı 355 tl dir.

Aga-K tablet içinde bulunan vitaminler ve mineraller

Her 2 tablet için değerler;

B1 Vitamini (Tiamin) 200,0mg 3333%
B5 Vitamini (Pantotenik Asit) 10,0mg 714%
B6 Vitamini (Pridoksin) 2.500mcg 5000%
Biotin (B7 Vitamini) 15,0mg 150%
Çinko 600mcg 300%
Folik Asit (B9 Vitamini) 600mcg 300%
At Kuyruğu Ekstresi 400mg
Bira Mayası Tozu 300mg
Buğday Ekstresi 270mg
Keratin 60mg
Metiyonin 60mg
PABA (Para-Amino Benzoik Asit) 50mg
Sistein 60mg
Yağlı Darı Ekstresi 150mg

AGA-K Tablet Kullananlar Yorumları

U

Uzman

Moderatör
Xpecia tablet vitamini kadınlar için olanında pek sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Y

Yeliz

Üye
Ürün oldukça etkili ve bir o kadar kaliteli bir ürün. Tüm eczanelerin en çok satışını yaptığı ürün kataloğunda yer alan destekleyici bir gıda takviyesi

G

Gizem

Üye
Ürün oldukça etkili ve bir o kadar kaliteli bir ürün. Tüm eczanelerin en çok satışını yaptığı ürün kataloğunda yer alan destekleyici bir gıda takviyesi
merhaba kaç ay kullandınız ürünü saç dökülmeniz ne durumda

Y

Yeliz

Üye
merhaba kaç ay kullandınız ürünü saç dökülmeniz ne durumda
Merhaba 5 aydır kullanıyorum kutu bitince ara vercem bi kaç ay, bu zamana kadar saçları güçleştiriyor, dökülmem çok azaldı memnunum.

M

MeLBour

Üye
Merhaba aga-k tablet kilo aldırıyor mu kullanmak istiyorum kilo sorunu yaptığını söylediler.

D

Durubeyaz

Üye
@MeLBour, bayanlarda kilo alma sorunu belki yapabilir. Ben solgar multi vitamin takviyesi kullanmıştım kilo aldırmıştı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
2
Toplam ziyaretçi
2

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt