Yorum Acıbadem Ataşehir Saç Ekimi Yorumları

• Konuyu başlatan Sloccer
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 649
  • Cevap 3

Acıbadem Ataşehir Saç Ekimi Yorumları

1
Merhaba arkadaşlar, Acıbadem Ataşehir hastanesi saç ekimi sonuçlarınızı ve ekim süreciyle ilgili yorumlarınızı bu konuda ya da yeni konu açarak paylaşabilir öneri fikir ve tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Bu merkez saç dökülmesi ve saç ekimi konusunda uzun yıllardır bilgi birikim ve tecrübeye ayrıca bir çok saç ekimi görmüş biri olarak bu konu adı altında da saç ekiminde gerçekleri maddelemeye yol göstermeye gayret edeceğim. Özellikle saç ekimi konusunda sizlerden gelen sorulara ve kendim gördüğüm saç ekimi yorumlamalarımı konuya dahil edeceğim inanıyorumki bu konu çok yol gösterici olacaktır. Yaşınız mı genç psikolojiniz mi bozuk? Saç ekimi konusunda erken yaşta saç ekimi yaptırmalımıyım bu gibi sorulara değineceğim. [B]Saç Ekimi Genç Yaşta Ektirmeli miyim?[/B] Sevgili kardeşim saç ekiminde yaşınız 20 - 24 arası ve psikolojik olarak dert yanıyorsun kullandığın ürünler fayda etmedi kafanıza taktıkça takıyorsun psikolojik olarak saçların daha fazla döküldüğünü hissediyorsun diyelim. Öncelikle cildiye hekiminden tahlil yaptırmanı isterim kesinlike bu çok önemli. Ailende saç dökülmesi yaşayan baban var mı? Dayınız veya kime en çok benziyorsanız o kişinin saç yapısına bakın gerçekten kel mi ona sorun genç yaşta mı kel kaldı? Burdaki amaç saçlarınız yandan açılıp genetik dökülme olup olmadığını araştırmak. Genetik olarak saçlarınızın dökülmesi ön plana çıkıyorsa yanlardan da açılma başladıysa saç ekimi için donör bölgeniz yeterliyse saç ekimine karar verebilirsin. Yanlardan açılmayı açmak gerekiyor, donör bölge nedir onu açmak gerekir. Ben şunu tavsiye ediyorum donör bölgesi 2 ekime elverişli olanlarlar genç yaşta psikolojik sorun yaşıyorsa ise eğer kalben de hazır ise maddi manevi ektirmeli. Psikolojik olarak çok iyi hisseder mutlu olur.
3 6
1
Burada emohair saç ekim merkezi mi var bilgisü olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
S

Sloccer

Üye
Merhaba arkadaşlar, Acıbadem Ataşehir hastanesi saç ekimi sonuçlarınızı ve ekim süreciyle ilgili yorumlarınızı bu konuda ya da yeni konu açarak paylaşabilir öneri fikir ve tavsiyelerde bulunabilirsiniz. Bu merkez saç dökülmesi ve saç ekimi konusunda uzun yıllardır bilgi birikim ve tecrübeye ayrıca bir çok saç ekimi görmüş biri olarak bu konu adı altında da saç ekiminde gerçekleri maddelemeye yol göstermeye gayret edeceğim. Özellikle saç ekimi konusunda sizlerden gelen sorulara ve kendim gördüğüm saç ekimi yorumlamalarımı konuya dahil edeceğim inanıyorumki bu konu çok yol gösterici olacaktır. Yaşınız mı genç psikolojiniz mi bozuk? Saç ekimi konusunda erken yaşta saç ekimi yaptırmalımıyım bu gibi sorulara değineceğim.

Saç Ekimi Genç Yaşta Ektirmeli miyim?

Sevgili kardeşim saç ekiminde yaşınız 20 - 24 arası ve psikolojik olarak dert yanıyorsun kullandığın ürünler fayda etmedi kafanıza taktıkça takıyorsun psikolojik olarak saçların daha fazla döküldüğünü hissediyorsun diyelim. Öncelikle cildiye hekiminden tahlil yaptırmanı isterim kesinlike bu çok önemli. Ailende saç dökülmesi yaşayan baban var mı? Dayınız veya kime en çok benziyorsanız o kişinin saç yapısına bakın gerçekten kel mi ona sorun genç yaşta mı kel kaldı? Burdaki amaç saçlarınız yandan açılıp genetik dökülme olup olmadığını araştırmak.
Genetik olarak saçlarınızın dökülmesi ön plana çıkıyorsa yanlardan da açılma başladıysa saç ekimi için donör bölgeniz yeterliyse saç ekimine karar verebilirsin. Yanlardan açılmayı açmak gerekiyor, donör bölge nedir onu açmak gerekir. Ben şunu tavsiye ediyorum donör bölgesi 2 ekime elverişli olanlarlar genç yaşta psikolojik sorun yaşıyorsa ise eğer kalben de hazır ise maddi manevi ektirmeli. Psikolojik olarak çok iyi hisseder mutlu olur.

Z

zweig

Üye
Saç ekimlerini ben çok başarı bulmuyorum bazıları iyi bazıları bence kötü oluyor çok bir sıkılaşma göremiyorum

M

mexis

Üye
Arkadaşlar merhaba Ankara Acıbadem Hastanesi'nde saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum burada ekim yaptıran arkadaşlar varsa mümkünse benimle iletişime geçebilir mi?

S

Syrlex

Üye
Burada emohair saç ekim merkezi mi var bilgisü olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
5
Toplam ziyaretçi
5

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt