A101 Soffio Bebek Bezi Kullananlar Var mı?

• Konuyu başlatan crown
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 565
  • Cevap 2

A101 Soffio Bebek Bezi Kullananlar Var mı?

1
Soffio bebek bezi kullananlar ve yorumları 2021, a101 bebek bezi çeşitleri kullananlar. A101 marketlerde bebek bezi ihtiyaçları için satılan soffio bebek bezi özellikle bir çok anne baba tarafından tercih edilebiliyor, bir baba olarak kullanıcılara deneyimleri aktarmak için bu konuyu açtım evet bir saç forumunda çocuk bezi biraz farklı geldi ama olsun yinede bilgilendirmek istedim. Özellikle organik yıkanabilir bebek bezi bulabilirseniz lütfen onları kullanın market veya diğer markaların ürünleri çocuklarımızın cildine çok da faydalı olduğunu düşünmüyorum. Bebek bezleri ilk doğum anından itibaren çok değişkenlik gösteren bir durum, farklı bir marka cilde iyi gelmezken başka bir marka cilde iyi gelebiliyor. soffio bebek bezi kullananlar varsa yorum görmek isterdim.
2 6
1
Kaliteli bir bez değil
crown

crown

Üye
Soffio bebek bezi kullananlar ve yorumları 2021, a101 bebek bezi çeşitleri kullananlar. A101 marketlerde bebek bezi ihtiyaçları için satılan soffio bebek bezi özellikle bir çok anne baba tarafından tercih edilebiliyor, bir baba olarak kullanıcılara deneyimleri aktarmak için bu konuyu açtım evet bir saç forumunda çocuk bezi biraz farklı geldi ama olsun yinede bilgilendirmek istedim. Özellikle organik yıkanabilir bebek bezi bulabilirseniz lütfen onları kullanın market veya diğer markaların ürünleri çocuklarımızın cildine çok da faydalı olduğunu düşünmüyorum. Bebek bezleri ilk doğum anından itibaren çok değişkenlik gösteren bir durum, farklı bir marka cilde iyi gelmezken başka bir marka cilde iyi gelebiliyor. soffio bebek bezi kullananlar varsa yorum görmek isterdim.

E

edias

Üye
Yakın bir arkadaşım hem maliyetinden dolayı hemde çok ünlü bir üretici bunu üretiyor fason olarak başka bir firmaya ürettiyorlar

Shady

Shady

Üye
Kaliteli bir bez değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
58
Toplam ziyaretçi
94

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt