A Plus naturals zeytinyağlı şampuan yorumları

• Konuyu başlatan Alahan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 286
  • Cevap 0

A Plus naturals zeytinyağlı şampuan yorumları

1
A Plus naturals zeytinyağlı şampuan yorumları, bim marketlerde satılan ürünler her geçen farklı farklı ürünler var bu ürünlerden bir taneside A plus Naturals 450 ml Zeytinyağlı Şampuan Ve Saç Kremi güçlü Ve Parlak Besleyici Bakım APlus Naturals bu 2 üründe muhtemelen bayanların ilgisi olacağını düşünüyorum. Yakınlarımda gördüğüm bir durum var kadınların saçlarını yıkarken sadece şampuan ile yetindiğini görmedim çünkü saçlarını taramakta zorlanıyorlar. saç kremi saç döker mi bunu bilmiyorum ama saçları taramak için daha hafif kaygan taranması için krem kullanıyorlar. Şampuan kullanıcıların yorumları merak ettiğim için bu konuyu açtım arkadaşlar.
0 6
1
A Plus naturals zeytinyağlı şampuan yorumları, bim marketlerde satılan ürünler her geçen farklı farklı ürünler var bu ürünlerden bir taneside A plus Naturals 450 ml Zeytinyağlı Şampuan Ve Saç Kremi güçlü Ve Parlak Besleyici Bakım APlus Naturals bu 2 üründe muhtemelen bayanların ilgisi olacağını düşünüyorum. Yakınlarımda gördüğüm bir durum var kadınların saçlarını yıkarken sadece şampuan ile yetindiğini görmedim çünkü saçlarını taramakta zorlanıyorlar. saç kremi saç döker mi bunu bilmiyorum ama saçları taramak için daha hafif kaygan taranması için krem kullanıyorlar. Şampuan kullanıcıların yorumları merak ettiğim için bu konuyu açtım arkadaşlar.
A

Alahan

Üye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
5
Çevrim içi ziyaretçiler
16
Toplam ziyaretçi
21
Robots
12

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt