70. günümdeyim hala saçlarım dökülüyor

• Konuyu başlatan hacegan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 225
  • Cevap 2

70. günümdeyim hala saçlarım dökülüyor

1
Ekim yaptıralı 70 gün geçti şok dökülme başladı mı başlamadı anlamadım bile yani yaklaşık 1.5 aydır saçlarım özellikle ekim bölgem her yıkamada sürekli dökülme oluyor. L tipi V tipi yada saç telinin ucunda kıvrım yumağı gibi böyle. Çok moralim bozuk. Bu şok dökülme mi normal ekilen kök tutmayıpta mı düşüyor hiç anlamadım. Bu kadar uzun süreli şok dökülme olmaz heralde. Doktorum 2 güne bir yıkama yapmamı 3.aya saçların toparlayacağını söyledi ama sağ ve sol şakaklarım şok dökülmeyle beraber döküldü orada da bir gelişme yok. Son foto ekimden . İlk dört foto ise şuanki hali.
2 6
1
[QUOTE="hacegan, post: 7356, member: 453"] Ekim yaptıralı 70 gün geçti şok dökülme başladı mı başlamadı anlamadım bile yani yaklaşık 1.5 aydır saçlarım özellikle ekim bölgem her yıkamada sürekli dökülme oluyor. L tipi V tipi yada saç telinin ucunda kıvrım yumağı gibi böyle. Çok moralim bozuk. Bu şok dökülme mi normal ekilen kök tutmayıpta mı düşüyor hiç anlamadım. Bu kadar uzun süreli şok dökülme olmaz heralde. Doktorum 2 güne bir yıkama yapmamı 3.aya saçların toparlayacağını söyledi ama sağ ve sol şakaklarım şok dökülmeyle beraber döküldü orada da bir gelişme yok. Son foto ekimden . İlk dört foto ise şuanki hali. [IMG alt="İletiyi düzenle"]https://www.sacekimisonuclari.com/Themes/default_mobil/images/icons/modify_inline.gif[/IMG] [/QUOTE] Hocam merak etme saçların gayet sağlıklı yerinde gördüğüm kadarıyla ekilenler baya tutumuş gibi keyfine bak lakin eğer olumsuz etkilenme olmayacaksa proscar kullanmanı tavsiye ediyorum, 6 ay kullan derim sonr bırak
H

hacegan

Üye
Ekim yaptıralı 70 gün geçti şok dökülme başladı mı başlamadı anlamadım bile yani yaklaşık 1.5 aydır saçlarım özellikle ekim bölgem her yıkamada sürekli dökülme oluyor. L tipi V tipi yada saç telinin ucunda kıvrım yumağı gibi böyle. Çok moralim bozuk. Bu şok dökülme mi normal ekilen kök tutmayıpta mı düşüyor hiç anlamadım. Bu kadar uzun süreli şok dökülme olmaz heralde. Doktorum 2 güne bir yıkama yapmamı 3.aya saçların toparlayacağını söyledi ama sağ ve sol şakaklarım şok dökülmeyle beraber döküldü orada da bir gelişme yok. Son foto ekimden . İlk dört foto ise şuanki hali.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2023-06-10 at 13.19.17 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-10 at 13.19.17 (1).jpeg
    232.6 KB · Gösterim: 51
  • WhatsApp Image 2023-06-10 at 13.19.17 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-10 at 13.19.17 (2).jpeg
    263.7 KB · Gösterim: 51
  • WhatsApp Image 2023-06-10 at 13.19.17.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-10 at 13.19.17.jpeg
    200.5 KB · Gösterim: 58
  • WhatsApp Image 2023-06-10 at 13.19.18.jpeg
    WhatsApp Image 2023-06-10 at 13.19.18.jpeg
    242.4 KB · Gösterim: 52
  • WhatsApp Image 2023-04-06 at 13.02.02 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-06 at 13.02.02 (1).jpeg
    118.6 KB · Gösterim: 58
H

Hairos

Üye
Şuan ne desek boş olur 6. aydan sonra netleşmeye başlar ancak aşırı dökülmeler devam ediyorsa döngü süreci devam ediyordur tekrar çıkacaktır kalıcı saç kayıpları ilk hafta olabilir bu süreden sonra kökten kopan olmaz

A

Aydem

Üye
İletiyi düzenle
Hocam merak etme saçların gayet sağlıklı yerinde gördüğüm kadarıyla ekilenler baya tutumuş gibi keyfine bak lakin eğer olumsuz etkilenme olmayacaksa proscar kullanmanı tavsiye ediyorum, 6 ay kullan derim sonr bırak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt