26 yaş saç dökülmesi analiz ve önerilerinizi bekliyorum

• Konuyu başlatan hacegan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 493
  • Cevap 10

26 yaş saç dökülmesi analiz ve önerilerinizi bekliyorum

1
26 yaş saç dökülmesi analiz ve önerilerinizi bekliyorum. Merhabalar 26 yaşındayım. Yaklaşık 5 senedir saçım dökülüyor. Saçım oldukça yağlı ve çok ince telli. Saçım günlük normalden fazla dökülüyor.Biliyorum dökülmeler 30a kadar daha devam edicek. Fakat eklediğim resimlerde göreceğiniz üzere ön bölgem çok fazla seyrekleşti. Tepe bölgemde de açıklık var fakat saçım uzun olduğunda ordaki açıklık belli olmuyor. Ama ön bölge her durumda kendini belli ediyor. Saç ekimi için uygun gözüküyor muyum? Ön bölge için özellikle ? Birkaç saç ektirme merkeziyle görüştüm kimisi 30a kadar iyice dökülsün gel diyen de oldu şimdi ekerim sonradan saçın seyrekleşir ama istersen gene de ekerim diyende oldu. 27de gel diyende oldu çok kafam karıştı ve açıkcası özgüvenim fazlasıyla düştü yakın çevremden sürekli kel kel diye dalga geçilmek, fotoğraf çektirirken , normal dışarı çıkarken bile kötü bir görüntüm olduğu için ektirme konusunda biraz istekliyim açıkcası. Sizler ne düşünürsünüz acaba önerilerinizi bekliyorum.
10 6
1
Proscar hap zaten 50 lira falan
H

hacegan

Üye
26 yaş saç dökülmesi analiz ve önerilerinizi bekliyorum. Merhabalar 26 yaşındayım. Yaklaşık 5 senedir saçım dökülüyor. Saçım oldukça yağlı ve çok ince telli. Saçım günlük normalden fazla dökülüyor.Biliyorum dökülmeler 30a kadar daha devam edicek. Fakat eklediğim resimlerde göreceğiniz üzere ön bölgem çok fazla seyrekleşti. Tepe bölgemde de açıklık var fakat saçım uzun olduğunda ordaki açıklık belli olmuyor. Ama ön bölge her durumda kendini belli ediyor. Saç ekimi için uygun gözüküyor muyum? Ön bölge için özellikle ? Birkaç saç ektirme merkeziyle görüştüm kimisi 30a kadar iyice dökülsün gel diyen de oldu şimdi ekerim sonradan saçın seyrekleşir ama istersen gene de ekerim diyende oldu. 27de gel diyende oldu çok kafam karıştı ve açıkcası özgüvenim fazlasıyla düştü yakın çevremden sürekli kel kel diye dalga geçilmek, fotoğraf çektirirken , normal dışarı çıkarken bile kötü bir görüntüm olduğu için ektirme konusunda biraz istekliyim açıkcası. Sizler ne düşünürsünüz acaba önerilerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_20220821_151508_edit_35889343535667.jpg
    IMG_20220821_151508_edit_35889343535667.jpg
    1.9 MB · Gösterim: 300
  • IMG_20220821_152130_edit_35934930849202.jpg
    IMG_20220821_152130_edit_35934930849202.jpg
    1.9 MB · Gösterim: 68
  • IMG_MIRROR_20220820_124532_edit_35680358033095.jpg
    IMG_MIRROR_20220820_124532_edit_35680358033095.jpg
    553.4 KB · Gösterim: 64
  • IMG_MIRROR_20220820_124612_edit_35768569726831.jpg
    IMG_MIRROR_20220820_124612_edit_35768569726831.jpg
    520.6 KB · Gösterim: 61
  • IMG-20220820-WA0000.jpg
    IMG-20220820-WA0000.jpg
    153.1 KB · Gösterim: 65
Moderatör tarafında düzenlendi:
Alperen

Alperen

Üye
Kardeşim daha önce tedavi yaptınız mı?

H

hacegan

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim daha önce tedavi yaptınız mı?
2 sene önce doktor minoxil forte sprey vermişti. Onu kullanmıştım ama bir faydasını görmedim kullandığımda. Onun haricinde hiçbir tedavi almadım (ilaç sprey vs.)

Alperen

Alperen

Üye
2 sene önce doktor minoxil forte sprey vermişti. Onu kullanmıştım ama bir faydasını görmedim kullandığımda. Onun haricinde hiçbir tedavi almadım (ilaç sprey vs.)
Ne kadar kullandın ne kadar süre minoxil kullanımı oldu bende size elimden geldiğince bu konuda yardımcı olmak istiyorum

H

hacegan

Üye
Ne kadar kullandın ne kadar süre minoxil kullanımı oldu bende size elimden geldiğince bu konuda yardımcı olmak istiyorum
Kutuyu tamamen bitirmiştim yanılmıyorsam 1 ayda bitti. Birdaha kullanmadım. Teşekkür ederim

L

Levent

Üye
1 ay kullanılmaz hocam minoxil ve hiç bir etki alınmaz

L

lastmorn

Üye
Saç ekimi yaptırmadan önce mutlaka proscar yada dutasterid kullan. Neden dersen hem var olan incelmiş saçların kalınlaşır, hemde dökülen saçlar tekrar çıkar, tepe bölgen sıklaşabilir donör bölgeden alınan saçlar ile daha sık bir görünüm ortaya çıkar. Avodart 3 güne 1 tane kullan, minoxidilde günde bir kere sadece akşamları kullanırsın. Uyuyan saç köklerini aktif eder. Sabah ve akşam 2.5 mg biotin al saç tellerini kalınlaştırır. Üçü birlikte daha hızlı sonuç verir. Dediğim gibi ekimden önce bazı doktorlar finasterid öneriyor zaten. Donör bölgende yeterli miktarda saç var. Ama ben olsam bu saça şuan saç ekimi yaptırmam tedavi uyguarım.

H

hacegan

Üye
Saç ekimi yaptırmadan önce mutlaka proscar yada dutasterid kullan. Neden dersen hem var olan incelmiş saçların kalınlaşır, hemde dökülen saçlar tekrar çıkar, tepe bölgen sıklaşabilir donör bölgeden alınan saçlar ile daha sık bir görünüm ortaya çıkar. Avodart 3 güne 1 tane kullan, minoxidilde günde bir kere sadece akşamları kullanırsın. Uyuyan saç köklerini aktif eder. Sabah ve akşam 2.5 mg biotin al saç tellerini kalınlaştırır. Üçü birlikte daha hızlı sonuç verir. Dediğim gibi ekimden önce bazı doktorlar finasterid öneriyor zaten. Donör bölgende yeterli miktarda saç var. Ama ben olsam bu saça şuan saç ekimi yaptırmam tedavi uyguarım.
Çok teşekkürler. Sanırım en kötü 1 sene daha beklemek daha mantıklı olcak. Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum. 2 farklı doktora görünmüştüm tek verdikleri minoxil forte ile birlikte bir tane şampuan verdiler. Onun haricinde belirttiğiniz ilaçlar için sanırım devlet karşılamıyor direk eczaneden mi temin etmeliyim

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Devlet karşılaması için prostat hastası tanısı koymaları gerekir bunuda hiçbir doktor yapmaz. Eczaneden reçetesiz alırsın. Şampuan olarak konazol kullanmak iyi olabilir.

Alperen

Alperen

Üye
Proscar hap zaten 50 lira falan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
34
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
95
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt