Soru 25 yaş saç ekimi için uygun mu?

25 yaş saç ekimi için uygun mu?

1
Öncelikle herkese merhaba, umarım herkes iyidir. Biraz uzun bir yazı olacak, bu yüzden şimdiden vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Yaklaşık 16-17 yaşlarımdan beri saç dökülmesi yaşıyorum. Genç yaşlarda minoxidil gibi medikal tedaviler denedim, fakat düzenli kullanamadığım için istediğim sonuçları alamadım. 18 yaşıma geldiğimde çevremden, saçların dökülmeye başlamış, şakakların açılıyor gibi yorumlar duymaya başladım. Son iki yıla kadar oldukça agresif bir dökülme süreci yaşadım, ancak şu an bu durum stabil hale geldi ve belirgin bir saç dökülmem yok. Son altı aydır haftada iki kez dutasterid kullanıyorum. Ön bölgede belirgin bir değişim gözlemlemedim, fakat arka kısımlar biraz daha kalınlaşmış görünüyor. Genetik açıdan bakacak olursak, babam tamamen kel ve dayımın saçları oldukça gür. Şu an bir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum, ancak gelecekte ikinci bir ekim gerekirse donör bölgemin yeterli olup olmayacağından endişeliyim. Bu yıl bitmeden, Medeks'te ön bölgelere bir ekim yaptırmayı planlıyorum, ancak bunun için erken olup olmadığını merak ediyorum. Işıklı ve ıslak saç fotoğraflarımı ekledim. Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar!
5 6
1
Dutasteride haftada 3 kere kullanmanı öneririm
H

Hugh

Üye
Öncelikle herkese merhaba, umarım herkes iyidir. Biraz uzun bir yazı olacak, bu yüzden şimdiden vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim. Yaklaşık 16-17 yaşlarımdan beri saç dökülmesi yaşıyorum. Genç yaşlarda minoxidil gibi medikal tedaviler denedim, fakat düzenli kullanamadığım için istediğim sonuçları alamadım. 18 yaşıma geldiğimde çevremden, saçların dökülmeye başlamış, şakakların açılıyor gibi yorumlar duymaya başladım.

Son iki yıla kadar oldukça agresif bir dökülme süreci yaşadım, ancak şu an bu durum stabil hale geldi ve belirgin bir saç dökülmem yok. Son altı aydır haftada iki kez dutasterid kullanıyorum. Ön bölgede belirgin bir değişim gözlemlemedim, fakat arka kısımlar biraz daha kalınlaşmış görünüyor.

Genetik açıdan bakacak olursak, babam tamamen kel ve dayımın saçları oldukça gür. Şu an bir saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum, ancak gelecekte ikinci bir ekim gerekirse donör bölgemin yeterli olup olmayacağından endişeliyim. Bu yıl bitmeden, Medeks'te ön bölgelere bir ekim yaptırmayı planlıyorum, ancak bunun için erken olup olmadığını merak ediyorum.

Işıklı ve ıslak saç fotoğraflarımı ekledim. Görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar!

Mete

Mete

Üye
folixir şampuanı ülkemizdeki bazı internet satış sitelerinde değerlendirmelerini incelediğimde ortalam 5/4 beğenisi var, tabi bunların çoğunluğu bayan kullanıcılar , şikayet var sitesinde incelediğimde ister istemez olumsuz yorum fazlalaşıyor zaten adı üstünde şikayet sitesi olduğu için tam olarak değerlendirmeyi çıkaramıyorum

H

Hugh

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün birkaç saç ekim merkeziyle görüştüm ve genel olarak saç ekimine uygun olduğumu söylediler. Ancak mevcut saçlarımın 40 yaşına kadar dökülmeye devam edebileceğini belirttiler. Bu durumda, ön taraflardaki saçlarımın biraz daha dökülmesini beklemeli miyim diye düşünüyorum.

İkinci bir ekim yapmayı göze alıyorum, fakat ön bölgelere ekim yaptırdıktan sonra mevcut saçların dökülmesi durumunda kötü bir görüntü oluşmasından endişeliyim. Sizce şu an bu riski almak mantıklı mı? Herkesten görüşlerini bekliyorum, buna göre karar vereceğim.

Alperen

Alperen

Üye
Yaşın daha genç saçların çok dökülmemiş açıkçası ekim yaptırmanı önermem ileride mevcut saçlar dökülmeye devam edecek. Ha dersenki ben ilaç kullanmam uğraşamam o zaman iyi bir yere ektie sonra bahtsız bedevi gibi dolaşırsın.

B

BlicavsSara2000

Üye
Donör bölgen çok iyi ama yaşın genç olduğu için zaten iyi olacaktır saç ekimi yaptırabilirsin çokta iyi olur

L

Logan

Üye
Dutasteride haftada 3 kere kullanmanı öneririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
38
Toplam ziyaretçi
58

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt