25 Yaş saç dökülmesi finasterid kullanımı

• Konuyu başlatan Laeron
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 307
  • Cevap 2

25 Yaş saç dökülmesi finasterid kullanımı

1
Arkadaşlar merhaba 25 yaşında sayılırım daha önceden 14 ay xpecia ve minoxidil kullanmıştım, ilk zamanlar aldığım etki biraz azaldı bende minoxidil azaltıp devam ediyorum ve 3 aydır günde 1 mg finasterid kullanıyorum fakat şöyle bir durum var -Vücut kıllarında bir artış var. -Libidoda belirgin yükseliş -Saç yağlanmasında azalma -Kilo almaya başladım -Saçlı deri yanma uyuşukluk hissi azalması -Donörde yoğunluk artışı ve saçta hafif kararma -Sakal uzama hızında belirgin azalış -Meni hacminde azalma ve sulanma -Dalgınlık ve yorgunluk oluşuyor Saçlarımda ki yağlanma ve meni azalması olmasaydı kesinlikle DHT'nin azalmak yerine arttığını düşünürdüm. Bu etkiler olduğuna göre DHT hormonu azalmalı ama libido, sakal uzamasında azalma, vücut kıllarında artış finasterid etkilerine tamamen ters bir durum değilmi, benim gibi ters yan etkiler yaşayan oldu mu?
2 6
1
[USER=66]@Laeron[/USER], son durumlar nasıl oldu dostum tedaviye devam mı ediyorsun yoksa ekim mi yaptırdın.
L

Laeron

Üye
Arkadaşlar merhaba 25 yaşında sayılırım daha önceden 14 ay xpecia ve minoxidil kullanmıştım, ilk zamanlar aldığım etki biraz azaldı bende minoxidil azaltıp devam ediyorum ve 3 aydır günde 1 mg finasterid kullanıyorum fakat şöyle bir durum var

-Vücut kıllarında bir artış var.
-Libidoda belirgin yükseliş
-Saç yağlanmasında azalma
-Kilo almaya başladım
-Saçlı deri yanma uyuşukluk hissi azalması
-Donörde yoğunluk artışı ve saçta hafif kararma
-Sakal uzama hızında belirgin azalış
-Meni hacminde azalma ve sulanma
-Dalgınlık ve yorgunluk oluşuyor

Saçlarımda ki yağlanma ve meni azalması olmasaydı kesinlikle DHT'nin azalmak yerine arttığını düşünürdüm. Bu etkiler olduğuna göre DHT hormonu azalmalı ama libido, sakal uzamasında azalma, vücut kıllarında artış finasterid etkilerine tamamen ters bir durum değilmi, benim gibi ters yan etkiler yaşayan oldu mu?

GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Finasterid nadirde olsa hafif kilo yapma, sakal uzama hızında azalma, liboda da artış yapabilir testesteron artışına bağlı olarak oluşabilir, vücut kıllarında artış için erken bir zaman belkide sana öyle gelmiştir

K

Kimyacı

Üye
@Laeron, son durumlar nasıl oldu dostum tedaviye devam mı ediyorsun yoksa ekim mi yaptırdın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
46
Çevrim içi ziyaretçiler
71
Toplam ziyaretçi
117

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt