Soru 23 yaşında saç ekimi yapılır mı?

23 yaşında saç ekimi yapılır mı?

1
Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım ve maalesef 17 yaşımdan beri saçlarım dökülmeye başladı. Özellikle şakaklarımda belirgin bir açıklık oluştu. Bu süreçte Minoxidil kullanmayı denedim, ancak düzenli kullanamadığım için pek faydasını göremedim. Bu yaşta saç ekimi yaptırmak ne kadar mantıklı olur sizce? Saç ekimi yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Erken yaşta saç ekimi yaptırmanın avantajları veya dezavantajları neler olabilir? Saç ekimi dışında önerebileceğiniz etkili tedavi yöntemleri var mı? Özellikle benim gibi erken yaşta saç dökülmesi yaşayanların tecrübelerini ve tavsiyelerini duymak isterim. Şimdiden teşekkürler! Herkese iyi günler dilerim.
5 6
1
hocam senin saçlarda fazla açılma yok üzüntü stresten olmuş olamaz mı genetik değil bence
Mete

Mete

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım ve maalesef 17 yaşımdan beri saçlarım dökülmeye başladı. Özellikle şakaklarımda belirgin bir açıklık oluştu. Bu süreçte Minoxidil kullanmayı denedim, ancak düzenli kullanamadığım için pek faydasını göremedim.

Bu yaşta saç ekimi yaptırmak ne kadar mantıklı olur sizce? Saç ekimi yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Erken yaşta saç ekimi yaptırmanın avantajları veya dezavantajları neler olabilir? Saç ekimi dışında önerebileceğiniz etkili tedavi yöntemleri var mı?

Özellikle benim gibi erken yaşta saç dökülmesi yaşayanların tecrübelerini ve tavsiyelerini duymak isterim. Şimdiden teşekkürler!

Herkese iyi günler dilerim.

Mete

Mete

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
26 yaşından önce önermiyoruz senin için ileride sıkıntı yaşarsın ekime uygun olman gerekir. Ayrıca ilaçta kullanmasın mevcut saç kaliten iyi olması gerekir.

S

seranew

Üye
Minoxidil ve xpecia tablet kullanmanı öneririm. Bu ikili, saç dökülmesini yavaşlatmada etkili olabilir. Şampuan olarak da Sebamed'in dökülme karşıtı şampuanını tercih edebilirsin. Bu yöntemlerle dökülme hızını bir nebze azaltabilirsin. Ancak, saç dökülmesi genetik olduğu için maalesef tamamen durdurmak mümkün değil. Bu yüzden, saç ekimi şimdilik en kalıcı ve etkili çözüm gibi görünüyor. Ekimi düşünmekte haklısın, zamanında müdahale ile iyi sonuçlar alabilirsin.

crown

crown

Üye
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, şu an idare ediyorum ama ne kadar daha böyle devam eder bilmiyorum. Ben 27 yaşındayım ve saçlarım hâlâ idare ediyor, ama seneye durum ne olur belli değil. Saç ekimi yapmayı düşünüyorsan biraz daha beklemeni öneririm. Saçların tam olarak dökülsün, yoksa ekim yaptırdıktan sonra geride kalan saçlar dökülmeye devam edecek. Eğer sık sık ekim yaptırmayı göze alıyorsan iki yılda bir ektirmekte sorun olmaz, ancak en iyisi 2-3 sene daha bekleyip öyle karar vermek olabilir.

PLAYMAKERS

PLAYMAKERS

Üye
Sadece şakaklara yaptırabilirsin ancak mevcut saçlar dökülmeye devam edeceği için ileride ikinci ekim kaçınılmaz olur. Yani ilaçlı tedaviyi mecbur kullanmak zorundasın kaçamazsın.

T

thevincent

Üye
hocam senin saçlarda fazla açılma yok üzüntü stresten olmuş olamaz mı genetik değil bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt