Soru 23 Yaş saç ekimi yaptırmak doğru olur mu?

• Konuyu başlatan Expelance
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 81
  • Cevap 2

23 Yaş saç ekimi yaptırmak doğru olur mu?

1
Merhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım ve son birkaç yıldır saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Saçlarım oldukça seyrekleşti ve bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Saç ekimi yaptırmayı ciddi bir şekilde düşünüyorum, fakat yaşımın bu işlem için uygun olup olmadığını merak ediyorum. 23 yaşında saç ekimi yaptırmak doğru bir karar mı olur? Bu yaştaki saç ekimi sonuçları kalıcı oluyor mu, yoksa ilerleyen yaşlarda yeniden saç dökülmesi yaşama riski var mı? Aranızda bu yaşlarda saç ekimi yaptıran var mı? Yaptıranlar memnun mu, sonuçlar nasıl? Ayrıca, bu süreçte dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
2 6
1
23 yaşında saç ekimi mi yapılır hiç bulaşma şimdilik yaşına uygun tedavileri dene düzenli kullanırsan saçlarını koruyabilirsin. Eğer ekim yaptırırsa ilerde pişma olursun.
E

Expelance

Üye
Merhaba arkadaşlar, 23 yaşındayım ve son birkaç yıldır saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Saçlarım oldukça seyrekleşti ve bu durumdan rahatsız olmaya başladım. Saç ekimi yaptırmayı ciddi bir şekilde düşünüyorum, fakat yaşımın bu işlem için uygun olup olmadığını merak ediyorum. 23 yaşında saç ekimi yaptırmak doğru bir karar mı olur? Bu yaştaki saç ekimi sonuçları kalıcı oluyor mu, yoksa ilerleyen yaşlarda yeniden saç dökülmesi yaşama riski var mı? Aranızda bu yaşlarda saç ekimi yaptıran var mı? Yaptıranlar memnun mu, sonuçlar nasıl? Ayrıca, bu süreçte dikkat etmem gereken noktalar nelerdir? Tecrübelerinizi ve tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

M

Mirage

Üye
23 yaşımda saç ekimi yaptırmak pek mantıklı değil zaten saçların çok açılmamış sadece biraz seyrelmiş. Medobiocomplex-e ve minoxil kafein arginine losyona başla. Bir senede saçların iyi toparlanır.

L

Leonardo

Üye
23 yaşında saç ekimi mi yapılır hiç bulaşma şimdilik yaşına uygun tedavileri dene düzenli kullanırsan saçlarını koruyabilirsin. Eğer ekim yaptırırsa ilerde pişma olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
14
Çevrim içi ziyaretçiler
28
Toplam ziyaretçi
42
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt