22 yaşında saç ekimi yaptıranlar var mı?

• Konuyu başlatan yıldım
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 514
  • Cevap 5

22 yaşında saç ekimi yaptıranlar var mı?

1
22 yaşında saç ekimi genç yaşta saç ektirip memnun kalan var mı? 22 yaşındayım seneye yani 2023 yılında saç ekimi yaptırmayı planlıyorum lakin karasız kaldım ben saç ekimi yaptırmalımıyım? 18 yaşından beri saçlarım sökülüyor aileden dolayı genetik dökülme olduğu için bir çok saçlar gitti bana tavsiye verebilirmisiniz?
5 6
1
Saç ekimi ben yaptırdım vaktinde kaç yıl oldu geçti 2. Ekim düşünüyorum
Y

yıldım

Üye
22 yaşında saç ekimi genç yaşta saç ektirip memnun kalan var mı? 22 yaşındayım seneye yani 2023 yılında saç ekimi yaptırmayı planlıyorum lakin karasız kaldım ben saç ekimi yaptırmalımıyım? 18 yaşından beri saçlarım sökülüyor aileden dolayı genetik dökülme olduğu için bir çok saçlar gitti bana tavsiye verebilirmisiniz?

Alperen

Alperen

Üye
20 li yaşlarda saç dökülmesi olabiliyor, genetik dökülmeler fazlasıyla oluyor, eğer önler açıldıysa hiç vakit kaybetmeyin rahatsız oluyorsanız gidin ektirin, sağdan soldan 35 i bekleyin gibi muhabbetlere takmayın

G

Geek

Üye
20 yaşında bile saç ekimi yaptıranlar var pişman değiller, eğer gerçekten rahatsız isen git ektir kardeşim

E

Eleanor

Üye
saç dökülmesini önleyen ilaçlar var, bunlara da esir kalıcan işte belkide daha fazla problem olmuş olacak en iyisi açılmalar mevcut ise sakaklar var o bölgelere ekim yaptırabilirsin, sitede bulunan çoğu kişinin kaderi :)

L

lugano

Üye
22 yaşında saç ektirmeyi başınız çok ağrır ilerki yaşlarda

rooney43

rooney43

Üye
Saç ekimi ben yaptırdım vaktinde kaç yıl oldu geçti 2. Ekim düşünüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
1
Toplam ziyaretçi
1

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt