Yardım 22 yaşında saç dökülmesi neden olur?

• Konuyu başlatan Revios
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 91
  • Cevap 1

22 yaşında saç dökülmesi neden olur?

1
Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım ve ailede genetik saç dökülmesi geçmişi var. Son zamanlarda şakaklarımda belirgin bir açılma fark ettim ve bu durum beni endişelendirmeye başladı. Sizce 22 yaşında saç dökülmesi normal midir ve bu durumun olası nedenleri neler olabilir? Saç dökülmesini durdurmak veya yavaşlatmak için neler yapılabilir? Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
1 6
1
Ailede kellik yada saç seyrelmesi varsa sende de aynı durum var. Erken yaşta önlemini alman gerekir. Şimdiden medobiocomplex-e tablet kullanmaya başla. Daha sonra procapil spreyler kullan. Eğer düzelmezse daha etkin tedavilere başlarsın.
R

Revios

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben 23 yaşındayım ve ailede genetik saç dökülmesi geçmişi var. Son zamanlarda şakaklarımda belirgin bir açılma fark ettim ve bu durum beni endişelendirmeye başladı. Sizce 22 yaşında saç dökülmesi normal midir ve bu durumun olası nedenleri neler olabilir? Saç dökülmesini durdurmak veya yavaşlatmak için neler yapılabilir?

Tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

M

merlin

Üye
Ailede kellik yada saç seyrelmesi varsa sende de aynı durum var. Erken yaşta önlemini alman gerekir. Şimdiden medobiocomplex-e tablet kullanmaya başla. Daha sonra procapil spreyler kullan. Eğer düzelmezse daha etkin tedavilere başlarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
61
Toplam ziyaretçi
101
Robots
9

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt