22 Yaşında Dökülme Problemi

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 364
  • Cevap 3

22 Yaşında Dökülme Problemi

1
Merhaba, 22 yaşında dökülme problemi yaşıyorum kardeşlerimden tek bu sorunu yaşayan benim ayrıca lise dönemlerinde artan dökülmeler güncel olarak şakak tepede seyrekleşme ile devam ediyor bu son bir yıl içerisinde dökülme inanılmaz derecede artış gösterdi ve saçımda sol tarafta özelikle dökülmenin daha yoğun olduğunu ve kırmızı bir nokta çıktığını gördüm ben gibi dokunduğunda kabuk bağlamış gibi bir yapısı var ve kafein vs değerse yanıyor. Bilgisi olan var mı acaba. (Cildiyeye randevu aldım bayramdan dolayı araştırma yapıyorum) [IMG]https://i.ibb.co/fSzTg8y/IMG-2223.png[/IMG][IMG]https://i.ibb.co/931bZVb/IMG-2222.png[/IMG]
3 6
1
Saç ekimi evet kendini iyi hissetmene biraz kafa dağıtmana yardımcı olur, anladığım kadarıyla spro çalışıyorsun genelde saçlar dökülüyor malesefe spor yaparken ağırlık çalışmalarında.. İlaçlara falan para verme bence saç ekimi senin için güzel bir süreç çözüm olabilir güzel ekim yerleri var. daha geniş kafanı çekebilirsmisiniz.
O

omerkoc

Üye
Merhaba, 22 yaşında dökülme problemi yaşıyorum kardeşlerimden tek bu sorunu yaşayan benim ayrıca lise dönemlerinde artan dökülmeler güncel olarak şakak tepede seyrekleşme ile devam ediyor bu son bir yıl içerisinde dökülme inanılmaz derecede artış gösterdi ve saçımda sol tarafta özelikle dökülmenin daha yoğun olduğunu ve kırmızı bir nokta çıktığını gördüm ben gibi dokunduğunda kabuk bağlamış gibi bir yapısı var ve kafein vs değerse yanıyor. Bilgisi olan var mı acaba.

(Cildiyeye randevu aldım bayramdan dolayı araştırma yapıyorum)

IMG-2223.png
IMG-2222.png

Alperen

Alperen

Üye
Genetik bir dökülen saçların var belliki kardeşim, Geriye doğru sakaklar açılmış, kullandığın bir ürün var mı?

K

keltoplanmaalanı

Üye
Genetik bir dökülen saçların var belliki kardeşim, Geriye doğru sakaklar açılmış, kullandığın bir ürün var mı?
Vitamin mineral complex omega 3 ashwa saw palmetto spor için düzenli kullanıyorum dökülme creatin yüklemesi ile daha da arttı kan testinde zaten artışı görmüştüm yinede cildiyeye gidip genetik dışı faktöre baktıracağım yaza doğru üniversitelerin kapanmasıyla saç ekimi yaptıracağım alın çizgisi belliyken

A

Aydem

Üye
Saç ekimi evet kendini iyi hissetmene biraz kafa dağıtmana yardımcı olur, anladığım kadarıyla spro çalışıyorsun genelde saçlar dökülüyor malesefe spor yaparken ağırlık çalışmalarında.. İlaçlara falan para verme bence saç ekimi senin için güzel bir süreç çözüm olabilir güzel ekim yerleri var. daha geniş kafanı çekebilirsmisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
34
Toplam ziyaretçi
51
Robots
14

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt