H
Hermes
Üye
Merhaba arkadaşlar yaşım 22 ve bu yaşta saçlarım aşırı şekilde döküldü şu an en az 10 yaş yaşta gösteriyorum yani 30 diyebilirim. Saçımı şöyle tarif edeyim tepe bölgem ve arkamın enseme kadar kellik açılmış durumda kapatmak için dip boyasıyla idare ediyorum ama artık bıktım bu yaşta böyle aşırı kellikten dolayı. Ankara'da yaşıyorum Bir sürü saç ekimciyle görüştüm çoğu 2 seasta Ekim yapacaklarını söyledi en az 20.000 TL ücret çıkardılar seans başına. Dr. İlhan pekdemir hoca ile görüşme yaptım önce kök hücre yağ enjeksiyon tedavisi yapılıp var olan saçın güçlenmesini sağlayacaklar ardından ekim yapılabilir diye söyledi. Bazen ikinci ders ise bu yaşta saç ekimini önermedi dezavantajı olur diye söylediler ancak saç saçım şu an ciddi manada çok açık ve ekime ihtiyaç duyuyorum şapkasız dolaşamıyorum. Protez saç takmayı düşündüm 5 bin TL fiyat çıkarıdşar ancak yorumlarda hiç olumlu yazmamışlar. Sizce ne yapmalıyım protezmi yoksa önce prp tedavisi saç mezoterapisi gibi yöntemlerini denemeliyim? Bunlar olan saçı koyulaştırır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.