22 yaş saç dökülmesi doğal tedavi sürecim

• Konuyu başlatan Cheesy
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 576
  • Cevap 3

22 yaş saç dökülmesi doğal tedavi sürecim

1
Arkadaşlar merhaba saçlarım şakaklardan ve vertexden incelmeye açılmaya başladı yaşım 22 1 sene içinde kel kaldım resmen yaşım gereği dutasterşd ve finasterid hem kullanmak istemiyorum hemde kimse önermiyor. Doğal bitkisel bi tedavi istiyorum Dermastamp ile 10 günde 1.5mm Roller ile duş sonraları masaj 0.75 mm Günlük 2 kapsül ve d vitamini 1 çay kaşığı oral hint yağı Magnezyum takviyesi almayı düşünüyorum Ve saçıma stamp sonrası oluşan kanallardan beslemek için serum yedirmek istiyorum karışım yapıp sarımsak suyu, e vitamini ampul, magnezyum yağı sorum şu içine finastreid toz yapıp karıştırsam bi etkisi olur mu? Minoksidil tarzı losyonlar döngü yaptığı için veya bazılarında ters teptiği için korkuyorum lütfen yardım edin
3 6
1
[QUOTE="edias, post: 4926, member: 2"] Üstad arada çok önemli detaylar paylaşım yapıyorsun her yazdığın bir başka diyebilirim helal olsun yağların Hint yağı dışında bir işe yaradığını düşünmüyorum [/QUOTE] Çünkü beni çok pis kandirdilar başkası kandirilmasin sacimindoktoru sitesi tam bir dolandiricilar yuvası eleştirel veya begenmedikleri mesajları da yayinlamiyorlar. Saç konusunda da cok cahilce doksanlarda kalma uyduruk şeyler söylüyorlar . Ayrıca ilaç karıştırıp satmak benim bildiğim yasak
C

Cheesy

Üye
Arkadaşlar merhaba saçlarım şakaklardan ve vertexden incelmeye açılmaya başladı yaşım 22 1 sene içinde kel kaldım resmen yaşım gereği dutasterşd ve finasterid hem kullanmak istemiyorum hemde kimse önermiyor. Doğal bitkisel bi tedavi istiyorum

Dermastamp ile 10 günde 1.5mm
Roller ile duş sonraları masaj 0.75 mm
Günlük 2 kapsül ve d vitamini
1 çay kaşığı oral hint yağı
Magnezyum takviyesi almayı düşünüyorum

Ve saçıma stamp sonrası oluşan kanallardan beslemek için serum yedirmek istiyorum karışım yapıp sarımsak suyu, e vitamini ampul, magnezyum yağı sorum şu içine finastreid toz yapıp karıştırsam bi etkisi olur mu?

Minoksidil tarzı losyonlar döngü yaptığı için veya bazılarında ters teptiği için korkuyorum lütfen yardım edin

Keleşo

Keleşo

Üye
Kafasına yağ sürmek aptalca ,sakin böyle bir şey yapmayın. Kafa sindirim organı değil ,hic bir faydası olmaz.Ayrıca saçlar yeyilen şeylerle beslenir sürülen şeylerle değil. Kafaniza ilaçlar sürseniz bile kana karışıp gidip karaciğerde enzimlerini baskilayip öyle faydalı oluyorlar. Kafaniza bir şey sürecek kadar aptal olmayın .

E

edias

Üye
Kafasına yağ sürmek aptalca ,sakin böyle bir şey yapmayın. Kafa sindirim organı değil ,hic bir faydası olmaz.Ayrıca saçlar yeyilen şeylerle beslenir sürülen şeylerle değil. Kafaniza ilaçlar sürseniz bile kana karışıp gidip karaciğerde enzimlerini baskilayip öyle faydalı oluyorlar. Kafaniza bir şey sürecek kadar aptal olmayın .
Üstad arada çok önemli detaylar paylaşım yapıyorsun her yazdığın bir başka diyebilirim helal olsun yağların Hint yağı dışında bir işe yaradığını düşünmüyorum

Keleşo

Keleşo

Üye
Üstad arada çok önemli detaylar paylaşım yapıyorsun her yazdığın bir başka diyebilirim helal olsun yağların Hint yağı dışında bir işe yaradığını düşünmüyorum
Çünkü beni çok pis kandirdilar başkası kandirilmasin sacimindoktoru sitesi tam bir dolandiricilar yuvası eleştirel veya begenmedikleri mesajları da yayinlamiyorlar. Saç konusunda da cok cahilce doksanlarda kalma uyduruk şeyler söylüyorlar . Ayrıca ilaç karıştırıp satmak benim bildiğim yasak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
60
Çevrim içi ziyaretçiler
94
Toplam ziyaretçi
154
Robots
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt