21 yaşındayım saçlarım dökülüyor

• Konuyu başlatan Berk
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 370
  • Cevap 2

21 yaşındayım saçlarım dökülüyor

1
Herkese merhaba 21 yaşımdayım bugün de yeni bir soruyla buradayım saçlarım şakakşarımdan geriye doğru açılmaya başladı önlerimin ortaları ve vertex bölgemde bir sorun yok sadece şakaklarım geriye doğru açılmaya başladı ben de saçlarımı korumak için dht azaltıcı proskar ilacını kullanmak istiyorum bu yaşta kullanmam da sakınca var mı bitkisel dht azaltıcılar kullanıyordum sağlık metro nane çayı gibi ancak faydasını göremedim ayrıca bugün minoxil forte aldım ve bir de biotin vitamini aldım bunlar da kullanmaya başlayacağım tedavimi ek olarak ekleyebileceğim başka şeyler nelerdir. İyi bir yaşında finastrit kullanmak vücut gelişimi için herhangi bir sorun yapar mı sakallarım gür oyun da uzun vücut gelişiminde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sizce şimdiden finasteride şimdiden başlayayım mı?
2 6
1
Finasterid bir çok tarafından kullanın diyende var kullanma diyende bu tamamen kişiye bağlı diyebilirim
B

Berk

Üye
Herkese merhaba 21 yaşımdayım bugün de yeni bir soruyla buradayım saçlarım şakakşarımdan geriye doğru açılmaya başladı önlerimin ortaları ve vertex bölgemde bir sorun yok sadece şakaklarım geriye doğru açılmaya başladı ben de saçlarımı korumak için dht azaltıcı proskar ilacını kullanmak istiyorum bu yaşta kullanmam da sakınca var mı bitkisel dht azaltıcılar kullanıyordum sağlık metro nane çayı gibi ancak faydasını göremedim ayrıca bugün minoxil forte aldım ve bir de biotin vitamini aldım bunlar da kullanmaya başlayacağım tedavimi ek olarak ekleyebileceğim başka şeyler nelerdir. İyi bir yaşında finastrit kullanmak vücut gelişimi için herhangi bir sorun yapar mı sakallarım gür oyun da uzun vücut gelişiminde bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sizce şimdiden finasteride şimdiden başlayayım mı?

E

erdoganugur

Üye
Kardeşim sana kimse kullan veya kullanma diyemez bu tamamen sana bağlı, kullanım talimatında bulunan yan etkiler bilinmemekle birlikte 5 mg hap için geçerli biz bunu 4 veya 5 bölüp içiyoruz. Yan etkilerini içeren bir yazı yazılmalı

E

erco

Üye
Finasterid bir çok tarafından kullanın diyende var kullanma diyende bu tamamen kişiye bağlı diyebilirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
3
Toplam ziyaretçi
3

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt