Yardım 21 yaşında saç dökülmesi ve tepede açılma var

• Konuyu başlatan Tiryaki
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 348
  • Cevap 2

21 yaşında saç dökülmesi ve tepede açılma var

1
Yaklaşık 1 yıl önce saçlarım incelmeler oluştuğunu ve aynada tepeme baktığımda seyrelme oluştuğunu fark ettim hiç saç dökülmesi yaşamamıştım ama birden bire tepe açılması beni endişelendiriyor 5 ay önce dokta gittim kan testi yaptırdım d ve b vitamini eksikliği var dedi hap yazdı hapları kullandım bir dökülmede değişiklik olmadı geçen ayda kafamda aniden gelişen kaşıntı, batma gibi sebeplerle cildiyeye doltoruna gittim egzama başlangıcı var dedi ve psovate losyon ile Ketoral şampuan yazdı, losyonu biraz kullandıktan sonra bıraktım şampuanı üç günde bir hala kullanıyorum ama zaten ince olan saçlarımı daha da incelme yaptı ve tepe bölgesindeki açıklık artık beni rahatsız etmeye başladı bunun için ne yapabilirim, önerileriniz, nelerdir?
2 6
1
[USER=533]@Sloccer[/USER], üstadım son durumunuz nedir saçtaki egzama geçti mi? Neler yaptığınızı anlatırsanız bende de aynı durum var.
T

Tiryaki

Üye
Yaklaşık 1 yıl önce saçlarım incelmeler oluştuğunu ve aynada tepeme baktığımda seyrelme oluştuğunu fark ettim hiç saç dökülmesi yaşamamıştım ama birden bire tepe açılması beni endişelendiriyor 5 ay önce dokta gittim kan testi yaptırdım d ve b vitamini eksikliği var dedi hap yazdı hapları kullandım bir dökülmede değişiklik olmadı geçen ayda kafamda aniden gelişen kaşıntı, batma gibi sebeplerle cildiyeye doltoruna gittim egzama başlangıcı var dedi ve psovate losyon ile Ketoral şampuan yazdı, losyonu biraz kullandıktan sonra bıraktım şampuanı üç günde bir hala kullanıyorum ama zaten ince olan saçlarımı daha da incelme yaptı ve tepe bölgesindeki açıklık artık beni rahatsız etmeye başladı bunun için ne yapabilirim, önerileriniz, nelerdir?

J

jamesblond

Üye
Ketoral şampuan saçları inceltir kalite kaybı yapabilir. Günde 5 mg biotin kullanabilirsin saçları güçlendirir. Genetik dökülme için finasterid kullanman gerekir.

F

ferhathb

Üye
@Sloccer, üstadım son durumunuz nedir saçtaki egzama geçti mi? Neler yaptığınızı anlatırsanız bende de aynı durum var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
36
Çevrim içi ziyaretçiler
64
Toplam ziyaretçi
100

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt