Soru 21 yaşında minoxil kullanmak

• Konuyu başlatan excellent34
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 73
  • Cevap 4

21 yaşında minoxil kullanmak

1
Merhaba arkadaşlar, 21 yaşındayım ve yaklaşık 13 yaşımdan beri saç dökülmesiyle mücadele ediyorum. İlk olarak ilkokul arkadaşım fark etmişti ve o zamanlar saç dökülmemi engellemek için biotin hapı kullanmaya başlamıştım. Ayrıca, her gece sarımsak yiyip saçıma zeytinyağı sürüyordum. Ancak iki ay sonra bu rutinleri bıraktım, çünkü gelecekte büyük bir sorun olacağını düşünmemiştim. Ne yazık ki, bugün o gelecek günlerle yüzleşiyorum. Geçen yıla kadar saç dökülmesi büyük bir sorun değildi. Ancak bu yıl birdenbire vertex bölgemde açılma oldu ve saçlarımın önü de seyrelmeye başladı. Bu durumu fark edince, Phytolium adlı bir şampuan kullanmaya başladım ve saç dökülmem yaklaşık %90 oranında durdu. Şu an yaklaşık bir aydır Minoxil Forte 5 kullanıyorum ve hafif tüylenmeler fark ettim. Bu gelişmenin plasebo etkisi olmadığını umuyorum. Sizlerden tavsiye almak istiyorum. Minoxil veya başka bir tedavi yöntemi ile ilgili deneyimlerinizi, önerilerinizi ya da dikkat etmem gereken noktaları paylaşırsanız çok sevinirim. Deneyimlerimi ve gelişmeleri sürekli olarak burada paylaşacağım.
4 6
1
[USER=61]@Holosko[/USER], minoxil max losyonu nerden alıyorsunuz benim saç durumumda aynı minoxil ve biotin kullanıyorum durumum gittikçe kötüleşiyor
E

excellent34

Üye
Merhaba arkadaşlar, 21 yaşındayım ve yaklaşık 13 yaşımdan beri saç dökülmesiyle mücadele ediyorum. İlk olarak ilkokul arkadaşım fark etmişti ve o zamanlar saç dökülmemi engellemek için biotin hapı kullanmaya başlamıştım. Ayrıca, her gece sarımsak yiyip saçıma zeytinyağı sürüyordum. Ancak iki ay sonra bu rutinleri bıraktım, çünkü gelecekte büyük bir sorun olacağını düşünmemiştim. Ne yazık ki, bugün o gelecek günlerle yüzleşiyorum.

Geçen yıla kadar saç dökülmesi büyük bir sorun değildi. Ancak bu yıl birdenbire vertex bölgemde açılma oldu ve saçlarımın önü de seyrelmeye başladı. Bu durumu fark edince, Phytolium adlı bir şampuan kullanmaya başladım ve saç dökülmem yaklaşık %90 oranında durdu. Şu an yaklaşık bir aydır Minoxil Forte 5 kullanıyorum ve hafif tüylenmeler fark ettim. Bu gelişmenin plasebo etkisi olmadığını umuyorum.

Sizlerden tavsiye almak istiyorum. Minoxil veya başka bir tedavi yöntemi ile ilgili deneyimlerinizi, önerilerinizi ya da dikkat etmem gereken noktaları paylaşırsanız çok sevinirim. Deneyimlerimi ve gelişmeleri sürekli olarak burada paylaşacağım.

Z

zweig

Üye
Vertex bölgesi seyreldiyse antiandrojen ilaç kullanman gerekebilecek. Oral kullanmazsan topikal mutlaka antandrojen losyon kullanmalısın. Önerim minox + kafein+ arginine losyon, proscar losyon ve biotin içeren tablet.

H

Hairs

Üye
Sadece minoxil kullanmayla durumu kurtaramazsın, arkadaşın dediği gibi yaşına uygun antiandrojen tedavilere başlaman gerekir yoksa kelliğe doğru gidersin.

H

Holosko

Üye
Estradiol losyon da gayet etkili sonuç verebilir minoxidil max losyonlar beraber kullanmalısın.

R

Rivalde

Üye
@Holosko, minoxil max losyonu nerden alıyorsunuz benim saç durumumda aynı minoxil ve biotin kullanıyorum durumum gittikçe kötüleşiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
17
Çevrim içi ziyaretçiler
40
Toplam ziyaretçi
57

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt