Soru 20 Yaşında minoxidil kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Eleanor
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 713
  • Cevap 5

20 Yaşında minoxidil kullanılır mı?

1
Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım son zamanlarda aşırı derecede saç dökülmesi sorunu yaşıyorum minoxil forte kullanıyorum başlayalı 1.5 ay oldu, tepe bölgem seyrek, yanları seyrelmeye başladı, bu ilacı ömür boyu kullanmayı göze alarak başladım. Kullandıktan sonra herkesin söylediği gibi dökülme yaşıyorum, seyrek alanlar artık bildiğin seyrek değil kel olmuş. Bu nasıl bir şey tüm saçlarımı inceltti, mahvetti. Tepe bölgesinde saç kalmadı. Bu ilacı bıraksam 1.5 ay önceki saçlarıma kavuşacakmıyım bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
5 6
1
[USER=286]@Luiz[/USER], merhaba şuan minoxidili kendim yapıyorum saf halde alıp distile su ve propilen glikol da çözüp kullanıyorum yaklaşık 4 senedir bu şekilde devam ediyorum.
E

Eleanor

Üye
Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım son zamanlarda aşırı derecede saç dökülmesi sorunu yaşıyorum minoxil forte kullanıyorum başlayalı 1.5 ay oldu, tepe bölgem seyrek, yanları seyrelmeye başladı, bu ilacı ömür boyu kullanmayı göze alarak başladım. Kullandıktan sonra herkesin söylediği gibi dökülme yaşıyorum, seyrek alanlar artık bildiğin seyrek değil kel olmuş. Bu nasıl bir şey tüm saçlarımı inceltti, mahvetti. Tepe bölgesinde saç kalmadı. Bu ilacı bıraksam 1.5 ay önceki saçlarıma kavuşacakmıyım bilgi sahibi arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

Mete

Mete

Üye
Minoxidil zayıf saçları döktüğünü ve dhaa sonra güçlü saçlar çıkardığını biliyorum.

C

Cardozo

Üye
Saçlar 1.5 ay sonra toparlar bu donemde bırakan gormedim 4 5 ay arası saçlar geri gelir

E

Eleanor

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla bilmiyorum hiç toparlayacak gibi durmuyo saçlar hani bildiğin kel olmuş inan kafam kazan oldu kaç gündür yorum okuyorum herkes farklı yorum yazmış oku oku iyice şaşırdım, kullanmadan önceki eski görünümü arıyorum sanki üzerinden 5 yıl geçmiş gibi

L

Luiz

Üye
Kaliteli minoxil olmadıkça her türlü sıkıntı yaşarsın marka olarak ne markasını kullanıyorsun?

E

Eleanor

Üye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Luiz, merhaba şuan minoxidili kendim yapıyorum saf halde alıp distile su ve propilen glikol da çözüp kullanıyorum yaklaşık 4 senedir bu şekilde devam ediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 186
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025
En Çok Çevrimiçi 266
Tarih: Cuma, 04 Nisan 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
4
Çevrim içi ziyaretçiler
20
Toplam ziyaretçi
24

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt