Soru 20 yaşında finasterid kullanımı

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 142
  • Cevap 2

20 yaşında finasterid kullanımı

1
Selamlar abiler 20 yaşındayım vertex bölgem bayağı bir açıldı önlerde zaten saç kalmadı dönecek kadar gitti. Ailede genetik dökülme var şimdiye kadar sadece xpecia tablet kullandım ama hiçbir faydasını görmedim. Prosapil içeren alopecia spreyi kullanmayı düşünüyorum sizce ne derece faydası olur? Benim dökülme durumuma göre etkisi olacağını düşünmüyorum ama sizlerden etkili bir tedavi önerisi almak istiyorum. İlk önce tedavi uygulayıp daha sonradan saç ekimine yöneleceğim. Kesin etkili olması için proscar kullanmayı önerdiler bu yaşta sizce kullanmak doğru olur mu?
2 6
1
Kardeşim ilk önce bir doktora görün saçın genetik mi, yoksa bazı psikolojik nedenlerden dolayı mı yada değerlerin nasıl onlara bak öyle git lütfen
O

omerkoc

Üye
Selamlar abiler 20 yaşındayım vertex bölgem bayağı bir açıldı önlerde zaten saç kalmadı dönecek kadar gitti. Ailede genetik dökülme var şimdiye kadar sadece xpecia tablet kullandım ama hiçbir faydasını görmedim. Prosapil içeren alopecia spreyi kullanmayı düşünüyorum sizce ne derece faydası olur? Benim dökülme durumuma göre etkisi olacağını düşünmüyorum ama sizlerden etkili bir tedavi önerisi almak istiyorum. İlk önce tedavi uygulayıp daha sonradan saç ekimine yöneleceğim. Kesin etkili olması için proscar kullanmayı önerdiler bu yaşta sizce kullanmak doğru olur mu?

U

Uzman

Moderatör
Dostum doktora gittinmi İlk önce bir muayene ol danış ondan sonra kullan.

Barlas

Barlas

Üye
Kardeşim ilk önce bir doktora görün saçın genetik mi, yoksa bazı psikolojik nedenlerden dolayı mı yada değerlerin nasıl onlara bak öyle git lütfen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
41
Çevrim içi ziyaretçiler
65
Toplam ziyaretçi
106
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt