20 Yaş saç dökülmesi için öneriler

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 631
  • Cevap 4

20 Yaş saç dökülmesi için öneriler

1
Biotin 5mg kullan sebamed kafeinli şampuan, kafein losyon kullanabilirsin geçmezse farklı losyonlar var deneyebilirsin
4 6
1
Kaşinti varsa egzama vardır onun için kalıcı bir çözüm yok hafifletici tedaviler uygulamalisin
GÖKDEMİR

GÖKDEMİR

Üye
Biotin 5mg kullan sebamed kafeinli şampuan, kafein losyon kullanabilirsin geçmezse farklı losyonlar var deneyebilirsin

O

omerkoc

Üye
Beyler 20 yaşımdayım saçlarımda hani şöyle baktığımızda gözle görülür bir şey yok gibi gözüküyor ama saç derim de inanılmaz kaşıntı oluyor bazen elimle saçımı taradığımda neredeyse 20 30 tel arası saç dökülüyor dermatoloğa gittim konazol şampuan verdi kullandım kaşıntı biraz azaldı ama dökülmeler hala devam ediyor kepek sorunum yok arada bazen oluyor duşa girdiğimde hani böyle kel olacağım korkusu geliyor insana ellerim hep saç oluyor baba tarafı kel sayılır anne tarafında pek bişey yok denilebilir önlerinde fazla açılma da yok vitamin kan testi yaptırmayı düşünüyorum acaba eksiklik mi var ki saçlarımı genelde zeytinyağlı sabunla yıkıyorum iyice kafaya taktım başka doktora gitsem sebebini öğrenir miyim ne yapmalıyım şu kardeşinize yardım ederseniz çok sevindirirsiniz.

L

Loser

Üye
@Precious, son durumunuz nasıl neler kullanıyorsun etkisi oldu mu?

B

Berbetov

Üye
Doktora ölçümler yaptır, mastürbasyon dan uzak kal ayrıca saç derisinde bazı hastalıklar olabilir önce doktora git kardeşim

R

roronoa

Üye
Kaşinti varsa egzama vardır onun için kalıcı bir çözüm yok hafifletici tedaviler uygulamalisin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
74
Çevrim içi ziyaretçiler
114
Toplam ziyaretçi
188

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt