19 yaşında saç dökülmesi için finasterid kullanmak

• Konuyu başlatan Yasinak
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 363
  • Cevap 2

19 yaşında saç dökülmesi için finasterid kullanmak

1
İyi günler dilerim öncelikle yaşım 19 2 senedir saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Önlemek için çinko ile biotin vitamin kullandım etkisi oldu ama dökülmem azalmadı. Doktora gittim bama gemetşk dökülme olduğunu söyledi. Son bir yıldır biotin şampuanı ve vitamin takviyesi kullanıyorum. Vitaminler bir nebze saçlarımı kalınlaştırdı ama önlerimün açılması devam ediyor. Tekrar başka bir doktora muayene oldum bana 2 kesin tedavi var biri finasterid diğeri minoxil olduğunu söyledi. Prp saç tedavisi de iyi geleceğini söyledi belirli aralıklar iyi yaptırabilirsin söyledi. Minoxil döngü olayı yapıyormuş ve maliyeti sebebiyle hiç başlamak istemedim. Üç gündür finasterid 1/5 kullanıyorum. Şuan tek beklerim olan saçlarımı korumak istiyorum. Finasterid şimdilik kasık ağrısı yaptı sadece. Eğer ilerde ağır bir yan etki veya uzun süre ağır bir yan etki görürsem bırakmayı düşünüyorum. Bu yaşta bu ilacı kullanmam doğrumu sizce? Önlerim biraz gerileme yaptı vertexde saçlarım var ancak dökülecek gibi görünüyor. Tekrardan iyi günler dilerim
2 6
1
19 yaşında bir saç dökülmesi için kullanacağın 4 adet ürün var 1- minoxil 2- finasterid 3- şampuan 4- konazol hafatda 1 kere
Y

Yasinak

Üye
İyi günler dilerim öncelikle yaşım 19 2 senedir saç dökülmesi sorunu yaşıyorum. Önlemek için çinko ile biotin vitamin kullandım etkisi oldu ama dökülmem azalmadı. Doktora gittim bama gemetşk dökülme olduğunu söyledi. Son bir yıldır biotin şampuanı ve vitamin takviyesi kullanıyorum. Vitaminler bir nebze saçlarımı kalınlaştırdı ama önlerimün açılması devam ediyor. Tekrar başka bir doktora muayene oldum bana 2 kesin tedavi var biri finasterid diğeri minoxil olduğunu söyledi. Prp saç tedavisi de iyi geleceğini söyledi belirli aralıklar iyi yaptırabilirsin söyledi.

Minoxil döngü olayı yapıyormuş ve maliyeti sebebiyle hiç başlamak istemedim. Üç gündür finasterid 1/5 kullanıyorum.

Şuan tek beklerim olan saçlarımı korumak istiyorum. Finasterid şimdilik kasık ağrısı yaptı sadece. Eğer ilerde ağır bir yan etki veya uzun süre ağır bir yan etki görürsem bırakmayı düşünüyorum. Bu yaşta bu ilacı kullanmam doğrumu sizce? Önlerim biraz gerileme yaptı vertexde saçlarım var ancak dökülecek gibi görünüyor. Tekrardan iyi günler dilerim

S

Slience

Üye
Bu yaşta finasterid kullanmak doğru değil daha 20 yaşına girmeden androjen hormonlarını azaltmak ilerde daha erken hormon azalmasına neden olabilir. Eczacılara topikal olarak finasterid losyon hazırlatabilirsen bu şekil kullan bence

B

Binberak

Üye
19 yaşında bir saç dökülmesi için kullanacağın 4 adet ürün var
1- minoxil
2- finasterid
3- şampuan
4- konazol hafatda 1 kere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
39
Çevrim içi ziyaretçiler
60
Toplam ziyaretçi
99

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt