19 Yaş saç dökülmesi neden olur?

• Konuyu başlatan omerkoc
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 465
  • Cevap 2

19 Yaş saç dökülmesi neden olur?

1
Herkese merhaba 19 yaşındayım saçlarım aşırı güçsüzleşmeye başladı saçlarımı taradığımda elimi saça attığımda 10 15 saç teli geliyor saç telleri gittikçe inceldi uzamamaya başladı daha önce minoxidil kullanmadım oral finasterid kullanmak istemediğim için xpecia tablet ve 5mg biotin kullanıyorum bi faydası olmadı allah rızası için yardım edin psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorum aynaya bakamıyorum özgüvenimi kaybediyorum dışarıda yaşıtlarıma bakıyorum hepsinin saçı var önerilerinize açığım ne yapmalıyım
2 6
1
[USER=78]@gkhnksn[/USER], son durumunuz nedir saçlarınız ne durumda minoxil proscar kullanıyor musun?
O

omerkoc

Üye
Herkese merhaba 19 yaşındayım saçlarım aşırı güçsüzleşmeye başladı saçlarımı taradığımda elimi saça attığımda 10 15 saç teli geliyor saç telleri gittikçe inceldi uzamamaya başladı daha önce minoxidil kullanmadım oral finasterid kullanmak istemediğim için xpecia tablet ve 5mg biotin kullanıyorum bi faydası olmadı allah rızası için yardım edin psikolojik olarak sıkıntı yaşıyorum aynaya bakamıyorum özgüvenimi kaybediyorum dışarıda yaşıtlarıma bakıyorum hepsinin saçı var önerilerinize açığım ne yapmalıyım

Alperen

Alperen

Üye
Oral falan değilde proscar kullanan çok fazla forumda Finasterid losyon hazırlayanlar var onlara bakmak lazım ayrıca şampuanlar dan saç çıkarmayı falan beklemeyin

H

Holosko

Üye
@gkhnksn, son durumunuz nedir saçlarınız ne durumda minoxil proscar kullanıyor musun?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
35
Çevrim içi ziyaretçiler
53
Toplam ziyaretçi
88
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt