B
byemre
Üye
Herkese iyi günler arkadaşlar 18 yaşındayım saçlarımda orta hafif derecede saç dökülmesi sorunum var özellikle bunu saçımı yıkarken fark ediyorum saçımı kurularken görüyorum önceleri çok ciddiye almıyordum ancak son aylarda bayağı bir arttı şimdi asıl sorunum saç beyazlaması ile ilgili 18 yaşındayım bu yaşta olmama rağmen saçlarımda beyazlıklar olduğunu fark ediyorum önceden 3-5 tel vardı yanlarda çok önemsemiyordum az olduğu için ama nedense son 6 aydır beyazların çoğaldığını fark ettim geçen aynada şöyle telefonla arkamdan fotoğrafını çekip bir baktım abo Bir de ne göreyim saçların aşırı şekilde beyazladığını fark ettim ve şok oldum çünkü daha yaşım 18 olmasına rağmen böyle bir beyaz zaman normal değil bence. Aileme bakıyorum saçı erken yaşta birazdan hiç kimse yok hatta abilerim 30 yaşında olmasına rağmen bir tane bile beyazı yok. Benim neden bu yaşta saçların beyazlamış olabilir ilaç vitamin losyon saç spreyi hiç kullanmam neden olmuş olabilir sizce şimdiden böyle olursa ileride daha çok beyazlayacağını düşünüyorum. Saç beyazlamasını önlemek için ne önerirsiniz nasıl engelleyebilirim bu yaşta eski rengine dönüştürebilirim fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.