18 Yaşındayım saçlarım beyazlıyor

• Konuyu başlatan byemre
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 413
  • Cevap 4

18 Yaşındayım saçlarım beyazlıyor

1
Herkese iyi günler arkadaşlar 18 yaşındayım saçlarımda orta hafif derecede saç dökülmesi sorunum var özellikle bunu saçımı yıkarken fark ediyorum saçımı kurularken görüyorum önceleri çok ciddiye almıyordum ancak son aylarda bayağı bir arttı şimdi asıl sorunum saç beyazlaması ile ilgili 18 yaşındayım bu yaşta olmama rağmen saçlarımda beyazlıklar olduğunu fark ediyorum önceden 3-5 tel vardı yanlarda çok önemsemiyordum az olduğu için ama nedense son 6 aydır beyazların çoğaldığını fark ettim geçen aynada şöyle telefonla arkamdan fotoğrafını çekip bir baktım abo Bir de ne göreyim saçların aşırı şekilde beyazladığını fark ettim ve şok oldum çünkü daha yaşım 18 olmasına rağmen böyle bir beyaz zaman normal değil bence. Aileme bakıyorum saçı erken yaşta birazdan hiç kimse yok hatta abilerim 30 yaşında olmasına rağmen bir tane bile beyazı yok. Benim neden bu yaşta saçların beyazlamış olabilir ilaç vitamin losyon saç spreyi hiç kullanmam neden olmuş olabilir sizce şimdiden böyle olursa ileride daha çok beyazlayacağını düşünüyorum. Saç beyazlamasını önlemek için ne önerirsiniz nasıl engelleyebilirim bu yaşta eski rengine dönüştürebilirim fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.
4 6
1
Herhangi bir hastalık yoksa genetik kaynaklı beyazlamadır. Vitamin desteği alınarak beyazlama geciktirebilir.
B

byemre

Üye
Herkese iyi günler arkadaşlar 18 yaşındayım saçlarımda orta hafif derecede saç dökülmesi sorunum var özellikle bunu saçımı yıkarken fark ediyorum saçımı kurularken görüyorum önceleri çok ciddiye almıyordum ancak son aylarda bayağı bir arttı şimdi asıl sorunum saç beyazlaması ile ilgili 18 yaşındayım bu yaşta olmama rağmen saçlarımda beyazlıklar olduğunu fark ediyorum önceden 3-5 tel vardı yanlarda çok önemsemiyordum az olduğu için ama nedense son 6 aydır beyazların çoğaldığını fark ettim geçen aynada şöyle telefonla arkamdan fotoğrafını çekip bir baktım abo Bir de ne göreyim saçların aşırı şekilde beyazladığını fark ettim ve şok oldum çünkü daha yaşım 18 olmasına rağmen böyle bir beyaz zaman normal değil bence. Aileme bakıyorum saçı erken yaşta birazdan hiç kimse yok hatta abilerim 30 yaşında olmasına rağmen bir tane bile beyazı yok. Benim neden bu yaşta saçların beyazlamış olabilir ilaç vitamin losyon saç spreyi hiç kullanmam neden olmuş olabilir sizce şimdiden böyle olursa ileride daha çok beyazlayacağını düşünüyorum. Saç beyazlamasını önlemek için ne önerirsiniz nasıl engelleyebilirim bu yaşta eski rengine dönüştürebilirim fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Synergy

Synergy

Moderatör
Beyazlamış saçları eski rengine dönüştürmen biraz zor ama yaşından dolayı eski rengine kavuşma ihtimali var eğer ailende saç beyazlaması genetik olarak yoksa büyük bir ihtimal senin beslenmen yada enzim eksikliği ile alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum. Yani saç beyazlamasını yavaşlatman için özellikle biotin ile çinko içeren bir vitamin takviyesi alman gerekir vitamin eksikliğinden kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.

P

Panelist

Üye
Biotin vitamini kullan beyaz saçlaro eski rengine döndürmeye yardımcı olur

L

lastmorn

Üye
Saç beyazlamasına kolay kolay çare pek bulunacak gibi görünmüyor

C

Chrisis

Üye
Herhangi bir hastalık yoksa genetik kaynaklı beyazlamadır. Vitamin desteği alınarak beyazlama geciktirebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
62
Toplam ziyaretçi
102
Robots
7

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt