Soru 18 Yaşında finasterid kullanmaya başladım

• Konuyu başlatan Serzgm
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 128
  • Cevap 3

18 Yaşında finasterid kullanmaya başladım

1
Merhaba değerli forum üyeleri, ergenliğe girmemle birlikte başlayan saç dökülme problemim için bugün itibarıyla finasteride kullanmaya başladım. 18 yaşıma 1 ay önce girdim. Bu konuyu, erken saç dökülmesi yaşayan ve finasteride ve minoxile başlamak isteyen kişiler için açıyorum. Ailede babam va amcam kel sayılabilecek şekilde saçları dökülmüş sorduğumda 20 yaşında açılma başladı dedi. Benimde muhtemelen saçlar gidecek. Yaşadığım etkileri ve deneyimlerimi güncelleyerek paylaşacağım.
3 6
1
Finasterid yerine ketoral krem sür üzerine minoxil uygulam sabahları kafein losyon sür yapabilirsen bu şekil senin için daha uygun ve etkili olur.
S

Serzgm

Üye
Merhaba değerli forum üyeleri, ergenliğe girmemle birlikte başlayan saç dökülme problemim için bugün itibarıyla finasteride kullanmaya başladım. 18 yaşıma 1 ay önce girdim. Bu konuyu, erken saç dökülmesi yaşayan ve finasteride ve minoxile başlamak isteyen kişiler için açıyorum. Ailede babam va amcam kel sayılabilecek şekilde saçları dökülmüş sorduğumda 20 yaşında açılma başladı dedi. Benimde muhtemelen saçlar gidecek. Yaşadığım etkileri ve deneyimlerimi güncelleyerek paylaşacağım.

S

Sergio

Üye
İlaca başlamak için daha küçüksün doktora gittinmi ben 25 yaşındayım öekiniyorum sen nasil ne cesaretle başladın hakkında hayırlısı olsun

O

omerkoc

Üye
sıkıntı olmaz merak etme ben de 20 yaşındayım haftada 2 tane dutasterid kullanıyorum. senin saçları bilmiyorum fakat benimki kadar kötü değildir. ben başlayalı 2 ay oluyor yan etki yok şuanlık

L

lugano

Üye
Finasterid yerine ketoral krem sür üzerine minoxil uygulam sabahları kafein losyon sür yapabilirsen bu şekil senin için daha uygun ve etkili olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
0
Çevrim içi ziyaretçiler
4
Toplam ziyaretçi
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt