H
Hiken
Üye
Merhaba, 18 yaşındayım ve üniversiteye yeni başladım. Saç dökülmesiyle ilgili ciddi bir sorun yaşıyorum. Üniversiteye geçtiğimde çok stresli bir dönemden geçtim ve o zamandan beri saçlarım eski gürlüğüne kavuşamadı. Zamanında wax, sprey gibi ürünler çok kullandım ve dökülme bu stresli dönemin ardından başladı. Özellikle tepe ve yan taraflarda belirgin bir seyrelme var. Genetik olarak dayılarım kel, ama dökülmenin bir anda başlaması beni psikolojik olarak çok etkiledi.
Bir hafta önce kendi kendime bir tedavi denemeye karar verdim. Kerozan vitamin takviyesi, Zigavus Forte şampuan ve Minoxil aldım. Fakat Minoxil'i kullanmaya henüz başlamadım ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla finasterid kafein arginine estradiol tarzı losyonlar kullanılıyor. Bu forumda bu konuda bilgili kişilerin olduğuna inanıyorum. Lütfen bana tavsiyede bulunur musunuz?
Bir hafta önce kendi kendime bir tedavi denemeye karar verdim. Kerozan vitamin takviyesi, Zigavus Forte şampuan ve Minoxil aldım. Fakat Minoxil'i kullanmaya henüz başlamadım ve nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Forumda gördüğüm kadarıyla finasterid kafein arginine estradiol tarzı losyonlar kullanılıyor. Bu forumda bu konuda bilgili kişilerin olduğuna inanıyorum. Lütfen bana tavsiyede bulunur musunuz?