17 yaşında sakal çıkmaması

• Konuyu başlatan Ziptikci
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 445
  • Cevap 3

17 yaşında sakal çıkmaması

1
Merhaba arkadaşlar foruma yeni oldum öncelikle forumunuz çok güzel olmuş. Benim sorum sakal çıkmaması ile ilgili. Yaşım 17 ve sınıftaki erkek arkadaşlarım arasında tek sakalı çıkmayan benim ailemde köse olan yok yani genetik kaynaklı bir durum olacağını düşünmüyorum. Bende sakal çıkmaması normal mi arkadaşlar? Şimdiye kadar sakallarımın çok azı çıktı ve hiçbir uzaması için şey yapmadım. Badem yağı, sarımsak yağı sürün gibi yorumlar okudum işe yarar mı sizce. Bide bu sakal çıkması soylara göre değişiyor mu? Örneğin 17 yaşındaki bir asyalı ve bir avrupalının sakalı bu yaşta çıkmış mıdır?
3 6
1
Benim 21 yaşımdayken sakala çıkmaya başladı zamanlarda her yer doldu. Sakal çıkınca saçlar da dökülmeye başladı. Genetik bir durum
Z

Ziptikci

Üye
Merhaba arkadaşlar foruma yeni oldum öncelikle forumunuz çok güzel olmuş. Benim sorum sakal çıkmaması ile ilgili. Yaşım 17 ve sınıftaki erkek arkadaşlarım arasında tek sakalı çıkmayan benim ailemde köse olan yok yani genetik kaynaklı bir durum olacağını düşünmüyorum. Bende sakal çıkmaması normal mi arkadaşlar? Şimdiye kadar sakallarımın çok azı çıktı ve hiçbir uzaması için şey yapmadım. Badem yağı, sarımsak yağı sürün gibi yorumlar okudum işe yarar mı sizce. Bide bu sakal çıkması soylara göre değişiyor mu? Örneğin 17 yaşındaki bir asyalı ve bir avrupalının sakalı bu yaşta çıkmış mıdır?

R

Ryzen

Üye
Tamamen genetik bir durum hocam benim 7 sülalemde de 18 yaşında siyah tüyler çıkıyor 21 yaşında tam gür hale geliyor ;)

X

xavi07

Üye
Acele etmenize gerek yok zamanla hepsi çıkacaktır 17 yaş daha erken

L

lugano

Üye
Benim 21 yaşımdayken sakala çıkmaya başladı zamanlarda her yer doldu. Sakal çıkınca saçlar da dökülmeye başladı. Genetik bir durum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
7
Çevrim içi ziyaretçiler
10
Toplam ziyaretçi
17

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt