17 yaşında saçların dökülmesi normal mi?

• Konuyu başlatan Sliper
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 386
  • Cevap 3

17 yaşında saçların dökülmesi normal mi?

1
Merhaba abiler konuyu okuyan herkese öncelikle teşekkürler. 17 yaşındayım saçım kulak memesi mesafesi uzunlukta ve coğu zaman dökülüyor özellikle yıkama sırasında elime çok sayıda saç geliyor. Genelde duşta dökuluyor. Gün icinde neredeyse hiç görmuyorum. Gördugum oluyor arada. Bilgisi fikri olan varsa birkaç tüyo verebilir mi nasıl durdurabilirim? Genetik de olabılır diye düşündüm. Baba tarafında kellık var ancak oğullar sac genini anne tarafından alır diye bir şey görmüştüm. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de genetik olabilirse de bu yaşta başlaması normal mi? Bana anormal gelirdi genetikse Eğer bir çözüm bulamazsam kendim doktora danışacağım.
3 6
1
Doktora gitmelisin. Dermatolojinin ilgileniyor olması lazım. Bölgesel bir enfeksiyon vs olabilir. Çok tarıyorsanız, çinko gibi birkaç besin eksikliğiniz varsa dökülebilir.
S

Sliper

Üye
Merhaba abiler konuyu okuyan herkese öncelikle teşekkürler. 17 yaşındayım saçım kulak memesi mesafesi uzunlukta ve coğu zaman dökülüyor özellikle yıkama sırasında elime çok sayıda saç geliyor. Genelde duşta dökuluyor. Gün icinde neredeyse hiç görmuyorum. Gördugum oluyor arada. Bilgisi fikri olan varsa birkaç tüyo verebilir mi nasıl durdurabilirim? Genetik de olabılır diye düşündüm. Baba tarafında kellık var ancak oğullar sac genini anne tarafından alır diye bir şey görmüştüm. Ne kadar doğru bilmiyorum. Bir de genetik olabilirse de bu yaşta başlaması normal mi? Bana anormal gelirdi genetikse Eğer bir çözüm bulamazsam kendim doktora danışacağım.

C

Cheesy

Üye
Uzun saçların dökülmesi normal. Kısa olduğu zamanlarda dökülüyorsa korkmalısın.

R

Rossi

Üye
Hayat seni yormuş :( bir doktora görün istersen belki sana öyle geliyordur.

K

kelboy

Üye
Doktora gitmelisin. Dermatolojinin ilgileniyor olması lazım. Bölgesel bir enfeksiyon vs olabilir. Çok tarıyorsanız, çinko gibi birkaç besin eksikliğiniz varsa dökülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
79
Çevrim içi ziyaretçiler
122
Toplam ziyaretçi
201
Robots
6

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt