17 yaşında finasterid kullanmalı mıyım?

• Konuyu başlatan Jumong
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 396
  • Cevap 2

17 yaşında finasterid kullanmalı mıyım?

1
Herkese merhabalar yaşım 17 saçlarımı korumak için finasterid kullanmak istiyorum ancak aklımda baz sorular var. Eminim bir çoğunuz bu soruya hayır cevabını verecektir ama ben şöyle açıklayın yaşım 17 olmasına rağmen vücut gelişimini tamamladığımı düşünüyorum boyum 1.90 sakallarım neredeyse tamamı çıkmış durumda zayıf değilim. Saçlarımda ciddi bir dökülme yok ama önlerimin yanları açıldığını fark ettim babamın saçları 25 yaşından sonra dökülmeye başlamış bende babama çekmişim dökülmeler olacağını düşünüyorum. Sizce bu yaşta finasterid kullanılabilir mi? Amacım saçı korumak dökülmesin yeterli.
2 6
1
Topikal olarak kullan oral alırsan bu yaşta en az 1 yıl kullanman gerek sınavları zorlar anlama güçlüğü, sosyal hayatta sıkıntı, psikolojik sorunlar yaratabilir
J

Jumong

Üye
Herkese merhabalar yaşım 17 saçlarımı korumak için finasterid kullanmak istiyorum ancak aklımda baz sorular var. Eminim bir çoğunuz bu soruya hayır cevabını verecektir ama ben şöyle açıklayın yaşım 17 olmasına rağmen vücut gelişimini tamamladığımı düşünüyorum boyum 1.90 sakallarım neredeyse tamamı çıkmış durumda zayıf değilim. Saçlarımda ciddi bir dökülme yok ama önlerimin yanları açıldığını fark ettim babamın saçları 25 yaşından sonra dökülmeye başlamış bende babama çekmişim dökülmeler olacağını düşünüyorum. Sizce bu yaşta finasterid kullanılabilir mi? Amacım saçı korumak dökülmesin yeterli.

R

Rulez

Üye
Vücut gelişimi tamamlandığını bilemezsin fiziki özellikler yeterli görünse de hormonal dengenin bu yaşta değişmesi ileride sıkıntılar oluşturabilir. DHTyi bloklamak sadece dht yi düşürmüyor. Diğer hormonların da dengesinde oynama meydana geliyor. (Testosteron, Prolaktin vs.) o yüzden ben 20-21 yaşından önce kullanmanı önermem

M

Mirage

Üye
Topikal olarak kullan oral alırsan bu yaşta en az 1 yıl kullanman gerek sınavları zorlar anlama güçlüğü, sosyal hayatta sıkıntı, psikolojik sorunlar yaratabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
1
Çevrim içi ziyaretçiler
7
Toplam ziyaretçi
8

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt