Yardım 17 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

• Konuyu başlatan Lonny
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 259
  • Cevap 2

17 Yaş minoxil kullanımı hakkında yardım

1
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2-3 ay önce sivilce tedavimden sonra çok hızlı bir şekilde saç dökülmem başladı. Saçlarıma her dokunduğumda en az 3-4 tel dökülüyor ve şu an durum oldukça kötüye gitti. İlk başlarda fazla takmamaya çalıştım, ancak son zamanlarda dökülme iyice arttı ve moralim gerçekten çok bozuldu. Durumu kontrol altına almak için 30 gün boyunca Bioxcin Forte şampuan ve son 10 gündür zeytinyağı masajı denedim, ancak ne yazık ki dökülme daha da arttı. Bugün saçlarımı incelediğimde moralim sıfırlandı. Zaten bu durumu çok fazla takan birisiyim, bu yüzden deneyimli arkadaşların tavsiyelerine gerçekten ihtiyacım var. Minoksidile başlamayı düşünüyorum, ama yanına hangi takviyeleri eklemeliyim ya da başka ne önerirsiniz? Bu süreçte her ay durum güncellemesi yaparak deneyimlerimi paylaşmayı planlıyorum.
2 6
1
Genel saç durumun iyi durumda sadece şakaklarda gerileme var minoxil yerine ketoral krem her iki taraf nohut tanesi kadar sürüp yayın hazırlayabilirsen kafein + arginine losyonu yap günde 2 kere tüm kafaya uygulama yap
L

Lonny

Üye
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2-3 ay önce sivilce tedavimden sonra çok hızlı bir şekilde saç dökülmem başladı. Saçlarıma her dokunduğumda en az 3-4 tel dökülüyor ve şu an durum oldukça kötüye gitti. İlk başlarda fazla takmamaya çalıştım, ancak son zamanlarda dökülme iyice arttı ve moralim gerçekten çok bozuldu.

Durumu kontrol altına almak için 30 gün boyunca Bioxcin Forte şampuan ve son 10 gündür zeytinyağı masajı denedim, ancak ne yazık ki dökülme daha da arttı. Bugün saçlarımı incelediğimde moralim sıfırlandı. Zaten bu durumu çok fazla takan birisiyim, bu yüzden deneyimli arkadaşların tavsiyelerine gerçekten ihtiyacım var.

Minoksidile başlamayı düşünüyorum, ama yanına hangi takviyeleri eklemeliyim ya da başka ne önerirsiniz? Bu süreçte her ay durum güncellemesi yaparak deneyimlerimi paylaşmayı planlıyorum.

Adriano10

Adriano10

Üye
Saçın şu an genel olarak sağlıklı ve sık görünüyor, o yüzden Minoksidil ve Finasterid gibi güçlü tedavilere başlaman için yaşın erken olabilir. Öncelikle, eczaneden rahatlıkla bulabileceğin ketokonazol içeren bir şampuanı kullanmanı öneririm. Ayrıca, kerozan tablet gibi bir takviye kullanarak dört beş ay boyunca saçlarının dökülme durumunu gözlemlemen faydalı olabilir. Bu süreçte dökülme devam ederse, daha güçlü tedavi seçeneklerini düşünebilirsin.

B

bylegend

Moderatör
Genel saç durumun iyi durumda sadece şakaklarda gerileme var minoxil yerine ketoral krem her iki taraf nohut tanesi kadar sürüp yayın hazırlayabilirsen kafein + arginine losyonu yap günde 2 kere tüm kafaya uygulama yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025
En Çok Çevrimiçi 411
Tarih: Perşembe, 02 Ekim 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
40
Çevrim içi ziyaretçiler
66
Toplam ziyaretçi
106

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt