16 yaşında saç dökülmesine çözüm nedir?

• Konuyu başlatan Noob33
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 310
  • Cevap 3

16 yaşında saç dökülmesine çözüm nedir?

1
Merhaba abiler yaşım 16 benim sorunum saçım çok fazla yağlanıyor sonrasında sürekli bir dökülme yaşıyorum, yani her duşta yıkarken elime 30 tel rahat geliyor kurularken 40 50 bir de fön çekersem 100 tele yakın kadar saç çıkıyor. Dökülen saçların hepsi uzun olan saçlar. Saçımı önden bir avuç tutup hafif çekincede 2 3 tel geliyordu. Bunlara rağmen saçta seyrelme yok incelme var yağlanmayı nasıl önleyebilirim çok canım sıkılıyor bu konuya sizce neden olabilir ?
3 6
1
Bu tip saç dökülmeleri mevsim geçişlerinde normaldir. Merak etme dökülenler tekrar çıkar. 16 yaşında dökülüp geri çıkmayan saç olamaz. Varsa eğer ırsı veya nadir bir hastalıktır.
N

Noob33

Üye
Merhaba abiler yaşım 16 benim sorunum saçım çok fazla yağlanıyor sonrasında sürekli bir dökülme yaşıyorum, yani her duşta yıkarken elime 30 tel rahat geliyor kurularken 40 50 bir de fön çekersem 100 tele yakın kadar saç çıkıyor. Dökülen saçların hepsi uzun olan saçlar. Saçımı önden bir avuç tutup hafif çekincede 2 3 tel geliyordu. Bunlara rağmen saçta seyrelme yok incelme var yağlanmayı nasıl önleyebilirim çok canım sıkılıyor bu konuya sizce neden olabilir ?

byburkay

byburkay

Üye
Sürekli fön çekiyomusun?

P

Punisher

Üye
Saçların normalden uzun mu?
Benimde saçlar biraz uzun ve çok dökülüyormuş gibi geliyor fakat bir seyrelme görmedim.
Ailenizde bunun gibi bir sorun var mı?
Sürekli fön çekmek saç spreyi kullanıyorsan da saçı yıpratır çok kurcalamamak efendi gibi kurulayıp bırakmak gerek.

L

Luiz

Üye
Bu tip saç dökülmeleri mevsim geçişlerinde normaldir. Merak etme dökülenler tekrar çıkar. 16 yaşında dökülüp geri çıkmayan saç olamaz. Varsa eğer ırsı veya nadir bir hastalıktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
20
Çevrim içi ziyaretçiler
46
Toplam ziyaretçi
66

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt