16 yaş saç dökülmesi nasıl durur

• Konuyu başlatan Erhan
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 477
  • Cevap 5

16 yaş saç dökülmesi nasıl durur

1
Merhaba abiler saçla ilgili sorum olacaktı. 16 yaşındayım, saçlarım 3 aydır çok dökülmeye başladı önlerim hep kontrol ediyorum açılma yok ve yakın akrabalarımda saç dökülmesi olan yok. Yani genetik kaynaklı dökülme olacağını sanmıyorum. Genelde uzun süreler oyun oynuyorum, kulaklık takılı kafamda saç dökülmesine sebep olabilir mi veya bu dönem evde fazla kalıyoruz bu sebep olabilir mi?
5 6
1
Saç dökülmesinin kulaklıkla alakası yoktur. Önerim saçını fazla uzatma. Ara sıra sıfıra vurup jiletle üstünden geçsen düzelebilir belki.
E

Erhan

Üye
Merhaba abiler saçla ilgili sorum olacaktı. 16 yaşındayım, saçlarım 3 aydır çok dökülmeye başladı önlerim hep kontrol ediyorum açılma yok ve yakın akrabalarımda saç dökülmesi olan yok. Yani genetik kaynaklı dökülme olacağını sanmıyorum. Genelde uzun süreler oyun oynuyorum, kulaklık takılı kafamda saç dökülmesine sebep olabilir mi veya bu dönem evde fazla kalıyoruz bu sebep olabilir mi?

B

brakarr

Üye
Aynı sorun bende de var, akrabalarında olmaması sende de olmayacağı anlamına gelmiyor, genlerden dolayı bir şekilde dökülmeler başlıyor

S

Sacsiz

Üye
Stres yapıyorsan olabilir ama belki vitamin eksikliğide olabilir ama yaşından dolayı doktora gitmen daha doğru olur.

D

dejavu35

Üye
Benimde dökülüyor hâlâ bir çözümünü bulamadım biotin çinko aldım biraz faydası oldu eskisinden daha az dökülmeye başladı.

B

byburak

Üye
Eğer saçınızın dökülmesinde genetik faktörler etkiliyse ilerde dökülme olasılığı var. Bu konuda yapacak bir şeyimiz yok. Bu toplumumuzdaki erkeklerin büyük bir oranının müzdarip olduğu bir konu. Şimdilik vitaminler ile önlemeye çalış.

C

Cardozo

Üye
Saç dökülmesinin kulaklıkla alakası yoktur. Önerim saçını fazla uzatma. Ara sıra sıfıra vurup jiletle üstünden geçsen düzelebilir belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
67
Çevrim içi ziyaretçiler
102
Toplam ziyaretçi
169

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt