16 ay dutasterid ve hala dökülme

• Konuyu başlatan Sacsizadam
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 452
  • Cevap 8

16 ay dutasterid ve hala dökülme

1
Haziran 2020'den beri her gün Dustasterid alıyorum, ayrıca her gün minoksidil kullanıyorum ve 2 haftada bir dermaroller yapıyorum. Dutasterid kullandığımdan beri sürekli dökülmem durmadı ve ben de herhangi bir yeniden saçlarda büyüme yaşamadım. İlk 4 ay boyunca dökülmemi neredeyse tamamen durdurduğu için sadece minoksidil kullandığımda bazı sonuçlar aldım, ancak bundan sonra dökülme, kullanmaya başlamadan önceki haline geri döndü. Dutasterid ekledikten ve daha sonra dermaroller yaptıktan sonra bile dökülmem hiç durmadı ve saçımın uzunluğuna bağlı olarak günde yaklaşık 50-100 saç döküldü. Ne yapacağımdan emin değilim çünkü saç dökülmem ne olursa olsun devam ettiği için hiçbir şey almıyormuşum gibi hissediyorum ve herhangi bir sonuç görmüyorum.
8 6
1
Dutasterid bende kullanıyorum etkisi yok üst saçlarım ve vertex açıklığım aynısı gibi duruyor ne yapmalıyım farklı şeyler deneyip işe yarar birşeyler önerecek var mı?
S

Sacsizadam

Üye
Haziran 2020'den beri her gün Dustasterid alıyorum, ayrıca her gün minoksidil kullanıyorum ve 2 haftada bir dermaroller yapıyorum. Dutasterid kullandığımdan beri sürekli dökülmem durmadı ve ben de herhangi bir yeniden saçlarda büyüme yaşamadım. İlk 4 ay boyunca dökülmemi neredeyse tamamen durdurduğu için sadece minoksidil kullandığımda bazı sonuçlar aldım, ancak bundan sonra dökülme, kullanmaya başlamadan önceki haline geri döndü. Dutasterid ekledikten ve daha sonra dermaroller yaptıktan sonra bile dökülmem hiç durmadı ve saçımın uzunluğuna bağlı olarak günde yaklaşık 50-100 saç döküldü. Ne yapacağımdan emin değilim çünkü saç dökülmem ne olursa olsun devam ettiği için hiçbir şey almıyormuşum gibi hissediyorum ve herhangi bir sonuç görmüyorum.

H

Hakan

Üye
Yaş kaç?

H

Hakan

Üye
Kanaatim belli bir süreden sonra saç derisindeki elastin ve kolajen miktarı yeterli gelmediği için incelen deride bu tür ürünlerin fayda etmediği. Dikkat ederseniz kök hücre tedavilerinde olsun, prp tedavilerinde olsun kolajen, elastin ve hyaluronik asit gibi etkenler kullanılıyor ayrıca microneedling işleminin de amacı elastin ve kolajeni artırmak. Tedavi işe yaramadığı durumlarda günlük dermaroller kullanımının yanında haftada ya da 10 günde 1 microneedling işleminin faydası olacaktır (kesinlikle olacaktır). İmkan varsa kök hücre tedavisini değerlendirin veya yaralama işleminden sonra bakır peptit kullanın. AGA tedavisi için uğraşırken saçlı deriyi de ihmal ettiğimizi unutuyoruz fikrim bu. Biotin de ayrıca fayda sağlayacaktır.

rooney43

rooney43

Üye
Kanaatim belli bir süreden sonra saç derisindeki elastin ve kolajen miktarı yeterli gelmediği için incelen deride bu tür ürünlerin fayda etmediği. Dikkat ederseniz kök hücre tedavilerinde olsun, prp tedavilerinde olsun kolajen, elastin ve hyaluronik asit gibi etkenler kullanılıyor ayrıca microneedling işleminin de amacı elastin ve kolajeni artırmak. Tedavi işe yaramadığı durumlarda günlük dermaroller kullanımının yanında haftada ya da 10 günde 1 microneedling işleminin faydası olacaktır (kesinlikle olacaktır). İmkan varsa kök hücre tedavisini değerlendirin veya yaralama işleminden sonra bakır peptit kullanın. AGA tedavisi için uğraşırken saçlı deriyi de ihmal ettiğimizi unutuyoruz fikrim bu. Biotin de ayrıca fayda sağlayacaktır.
Hakan hocam sizde saç dökülmesi tedavisi yapıyormusunuz?

H

Hakan

Üye
Hakan hocam sizde saç dökülmesi tedavisi yapıyormusunuz?
Hayır böyle bir yetkinliğim yok yalnızca araştırma yapıyorum ve kendi tecrübelerimi paylaştım. Bence kök hücre, elastin, hyaluronik asit microneedling, ghk-cu peptit, way-31660... gibi uygulamalar yeni trendler olacak. Bu illetle 17 yıldır uğraşıyorum ve son 2 yıldır pes ettim sayılır. Şu an microneedling, dermaroller ile birlikte minoxisidil-kafein-dmso-finasterid losyon kullanıyorum ve biotin alıyorum. Kolajen ve elastine de başladım olumlu bir durum olursa burada paylaşım yaparım.

lusyus

lusyus

Üye

Bakır peptit kullandınız mı nereden temin edebiliriz fiyatı pahalı

H

Hakan

Üye
Bakır peptit kullandınız mı nereden temin edebiliriz fiyatı pahalı

Yaşım 42, sürekli denemekten yoruldum sanırım. Dermoday' in ürünü uygun kullanılabilir, the ordinary biraz daha pahalı ya da aliexpres üzerinden etken alınıp kullanan siteler var (bence kar amacı güdülüyor malum site yapısını çok sevmiyorum).

S

Sliper

Üye
Dutasterid bende kullanıyorum etkisi yok üst saçlarım ve vertex açıklığım aynısı gibi duruyor ne yapmalıyım farklı şeyler deneyip işe yarar birşeyler önerecek var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 221
Tarih: Cuma, 06 Eylül 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
23
Çevrim içi ziyaretçiler
37
Toplam ziyaretçi
60
Robots
4

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

Üst Alt