14 yaşında saç dökülmesi normal mi?

• Konuyu başlatan Aliş
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 290
  • Cevap 3

14 yaşında saç dökülmesi normal mi?

1
Merhaba abiler yaşım daha 14 olduğu için hiçbir losyon kullanmak istemediğimden sizlere danışmak istedim saçlarım bu aralar normalden daha çok dökülüyor banyo yaparken saç ım dökülmüyor ancak banyodan çıkıp saçımı kurarken 10 tel havluda saç görüyorum ama bazen oluyor bazen hiç olmuyor saçımı taramak için elimi attığımda 4-5 tel ara sıra geliyor. Alemde anne tarafı ve babamın saçları çok gür aralarında saçı dökülen kimse yok şimdiden saç dökülmesi yaşamam benim için bir sıkıntı olur mu kafamı çok taktım lütfen cevap verin.
3 6
1
Moralini bozmak istemem ama benimde 14 yaşımdayken yavaş yavaş dökülmeye başladı 28 yaşındayım saçlar iyice seyreldi
A

Aliş

Üye
Merhaba abiler yaşım daha 14 olduğu için hiçbir losyon kullanmak istemediğimden sizlere danışmak istedim saçlarım bu aralar normalden daha çok dökülüyor banyo yaparken saç ım dökülmüyor ancak banyodan çıkıp saçımı kurarken 10 tel havluda saç görüyorum ama bazen oluyor bazen hiç olmuyor saçımı taramak için elimi attığımda 4-5 tel ara sıra geliyor. Alemde anne tarafı ve babamın saçları çok gür aralarında saçı dökülen kimse yok şimdiden saç dökülmesi yaşamam benim için bir sıkıntı olur mu kafamı çok taktım lütfen cevap verin.

P

Payitaht

Üye
Anladığım kadarıyla saç dökülmen yok herhangi bir sorun gözükmüyor yani anlattığın kadarıyla bir sıkıntı görmedim ha istersen sadece vitamin olarak biotin kullanabilirsin.

I

invincible

Moderatör
O kadarı tabiki olur. Uzun saç, kansızlık, fazla fön çekmek, jöle-waks-saç spreyi vs. de saç dökülmelerine yol açabilir...

P

Pakito

Üye
Moralini bozmak istemem ama benimde 14 yaşımdayken yavaş yavaş dökülmeye başladı 28 yaşındayım saçlar iyice seyreldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 176
Tarih: Cumartesi, 04 Kasım 2023
En Çok Çevrimiçi 226
Tarih: Çarşamba, 04 Aralık 2024

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
7
Çevrim içi ziyaretçiler
19
Toplam ziyaretçi
26

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt