120. Gün Saç Ekimi

• Konuyu başlatan aziz
  • Başlangıç tarihi
  • Okunma 118
  • Cevap 0

120. Gün Saç Ekimi

1
Merhaba arkadaşlar, bugün 120.günüm. Buradaki paylaşımlarımı görmüşsünüzdür, sürecimin yavaş ilerlediğini söylerim hep. Yani saç çıkıyor ama cılız çıkıyor. İşkillendim, tahlil yaptırdım ve değerlerimin düşük olduğunu gördüm. Halbuki saç ektirdikten sonra tavsiye edilen takviyeleri kullanmıştım aralıksız. Hiçbiri fayda etmemiş. Değerler düşük olunca saç kaliteli çıkmıyor haberiniz olsun. Demir, b12, d vitamini yüksek olması lazım. Keşke daha önce tahlil yaptırsaydım. Şuan gerekli vitaminleri tek tek alıyorum. Sonucu merakla bekliyorum. Bu arada fotoğraf koyayım, bu da son halim. Yorumlara da açığım. Teşekkürler.
0 6
1
Merhaba arkadaşlar, bugün 120.günüm. Buradaki paylaşımlarımı görmüşsünüzdür, sürecimin yavaş ilerlediğini söylerim hep. Yani saç çıkıyor ama cılız çıkıyor. İşkillendim, tahlil yaptırdım ve değerlerimin düşük olduğunu gördüm. Halbuki saç ektirdikten sonra tavsiye edilen takviyeleri kullanmıştım aralıksız. Hiçbiri fayda etmemiş. Değerler düşük olunca saç kaliteli çıkmıyor haberiniz olsun. Demir, b12, d vitamini yüksek olması lazım. Keşke daha önce tahlil yaptırsaydım. Şuan gerekli vitaminleri tek tek alıyorum. Sonucu merakla bekliyorum. Bu arada fotoğraf koyayım, bu da son halim. Yorumlara da açığım. Teşekkürler.
A

aziz

Üye

Ekli dosyalar

• 424624677_10161312047027459_4697401156825496095_n.jpg
    424624677_10161312047027459_4697401156825496095_n.jpg
    281.5 KB · Gösterim: 37

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

En Çok Çevrimiçi

Üyeler: 92
Tarih: Perşembe, 22 Haziran 2023
Misafirler: 183
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025
En Çok Çevrimiçi 245
Tarih: Çarşamba, 19 Şubat 2025

Online istatistikleri

Çevrim içi üyeler
43
Çevrim içi ziyaretçiler
74
Toplam ziyaretçi
117

Hızlı İletişim

Her hangi bir konudan dolayı bizimle hızlı bir şekilde iletişime mi geçmek istiyorsun? İçerik, işleyiş, ban uzaklaştırma sorunları, reklam teklifleri v.b. aşağıda yer alan butonu kullanarak bizlere ulaşabilirsin. bize gelen ticketleri tek tek değerlendirdiğimize emin olabilirsiniz.

sacekimiforumunet@gmail.com
Üst Alt